Saturday, June 03, 2017

Mega raya Johor Raya Sales

Assalamualaikum
Hai korang😊😊Dah nak raya ni,confirm korang dah pi survey mana tempat yang ada sales.Yelah,sementara nak tunggu gaji,confirm korang gi survey dulu kan

Ni hah,aku ada satu information nak bagitahu korang tentang mega sales yang dibuat di Stadium Pasir Gudang.

Bukan sahaja setakat jualan sales sehingga 80%,tetapi jugak,korang akan dapat berjumpa dengan artis-artis kesayangan korang ni.

Yang dah gaji tu,jomlah,apa tunggu lagi..

2 comments:

  1. Wah, basnya nak shopping...busy ngn exam, tak sempat nk shopping

    http://tarotthefool.blogspot.my/2017/06/tulip-festival-in-everland-amusement.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eda...jom shopping raya
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81