Mega raya Johor Raya Sales

Saturday, June 03, 2017

Assalamualaikum
Hai korang😊😊Dah nak raya ni,confirm korang dah pi survey mana tempat yang ada sales.Yelah,sementara nak tunggu gaji,confirm korang gi survey dulu kan

Ni hah,aku ada satu information nak bagitahu korang tentang mega sales yang dibuat di Stadium Pasir Gudang.

Bukan sahaja setakat jualan sales sehingga 80%,tetapi jugak,korang akan dapat berjumpa dengan artis-artis kesayangan korang ni.

Yang dah gaji tu,jomlah,apa tunggu lagi..

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. Wah, basnya nak shopping...busy ngn exam, tak sempat nk shopping

    http://tarotthefool.blogspot.my/2017/06/tulip-festival-in-everland-amusement.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eda...jom shopping raya
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"