Menang topup dari Giveaway Abam Kie

Sunday, June 18, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺Seronok sebenarnya jpin giveaway ni.Kalau luck kita,dapat hadiah yang best-best dari pihak sponsor dan penganjur blog.

Kalau tak menang tu,dah nama adat bermain kan,Tapi yang seronoknya bila mana kita dapat support blogger lain untuk join Giveaway yang dijalankan.Alah..bukan susah mana pun kan.Dan sekarang ni aku dah pun berjaya jugaklah memenangi hadiah topup bernilai Rm20.Sapa kata sikit..Bagi aku dah banyak la tu.Boleh tambah topup internet,Kurang sikitlah bulan ni budget untuk topup...

Boleh tengok senarai pemenang di blog Abam Kie di sini 

alhamdulillah


thanks to para sponsor..

You Might Also Like

10 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"