Sunday, June 18, 2017

# saya menang

Menang topup dari Giveaway Abam Kie

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺Seronok sebenarnya jpin giveaway ni.Kalau luck kita,dapat hadiah yang best-best dari pihak sponsor dan penganjur blog.

Kalau tak menang tu,dah nama adat bermain kan,Tapi yang seronoknya bila mana kita dapat support blogger lain untuk join Giveaway yang dijalankan.Alah..bukan susah mana pun kan.Dan sekarang ni aku dah pun berjaya jugaklah memenangi hadiah topup bernilai Rm20.Sapa kata sikit..Bagi aku dah banyak la tu.Boleh tambah topup internet,Kurang sikitlah bulan ni budget untuk topup...

Boleh tengok senarai pemenang di blog Abam Kie di sini 

alhamdulillah


thanks to para sponsor..

11 comments:



Follow Us @aida_yusof81