Mollus MySkinHope 5 in 1 Skincare

Monday, June 19, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Ada tak diantara korang yang ada masalah seperti jeragat,parut jerawat,sunburn ataupun tona tidak sekata? Ni aku ada nak memperkenalkan satu produk terbaru yang mempunyai 5 rangkaian dalam satu set produk ini iaitu Mollus MyskinHpe 5 in 1 Skincare.Uishhh bestkan.Produk ini dijamin tidak mempunyai Merkuri dan Bahan kimia terlarang dan ia adalah Natural Herba.


Kelebihan yang terdapat pada MOLLUS MYSkinHope Skincare ini
  • Membantu mencerahkan kulit
  • Menyelesaikan masalah tona kulit tidak sekata
  • Menghilangkan jerawat dan parut jerawat
  • Kulit kelihatan GLOWING sepanjang hari.
  • Melembab dan mengecilkan liang pori
  • Mencegah jeragat dan whitehead
  • Anti penuaan-Menghilangkan kedutan dan menganjalkan kulit
  • Kulit lebih gebu dan mulus
  • Harga mampu milik


Antara kandungan yang terdapat di dalam Mollus Skincare ini adalah
  • Alpha Arbutin
  • Coenzym Q10
  • Serbuk Mutiara
  • Vitamin C dan E
  • Gluthathione
  • Ekstrak kunyit,temulawak dan buah-buahan



Di bawah ini aku sertakan kelebihan setiap satu produk di dalam set Mollus Skincare ini


Sabun Kolagen 24k
Sabun kolagen 24K
 - Dapat membersihkan wajah di samping membekalkan zat dan mineral pada kulit dengan campuran asli ekstrak buah-buahan ,gold 24k dan kolagen.Selain itu ia dapat menghilangkan jeragat,parut jerawat dan tona tidak sekata.

Mollus Night Cream

Mollus Night Cream
 - Krim kunyit berfungsi untuk menghilangkan jerawat,jeragat dan bintik hitam.Amat sesuai untuk kulit wajah kusan dan permukaan kulit yang kasar,Ia diperbuat daripada esktrak kunyit dan temulawak.

Mollus Night Repair cream
Mollus Night Repair Cream
 - Dapat menegangkan kulit wajah,menghilangkan garis-garis halus dan tanda penuaan.Ia juga dapat menghilangkan parut jerawat ,jeragat dan menggebukan kulit wajah.Diperbuat daripada ekstrak akar kayu dan herba.

Mollus Day Pearl Cream

Mollus Day Pearl Cream
 - Dipakai sebagai alas bedak dan sebagai pelindung UV SPF30 dan Q10.Ianya dapat mencerahkan kulit wajah dalam masa 3 hari dan juga dapat menghilangkan kesan parut penuaan.Diperbuat daripada ekstrak mutiara da vitaminc C.

Mollus Moisturizer
Mollus Moisturizer
 - Membantu menyeimbangkan PH kulit  dan memberi mineral untuk kulit.Kandungan terdiri daripada ekstrak buah-buahan dan AHA,vitamin C dan vitamin B3.Berfungsi juga sebagai pelindung sinar UV serta mengelak kesan pencemaran seperti asap dan bahan kimi dipakai waktu siang.


Jom kita tengok pulak beberapa testimoni yang berpuas hati menggunakan Mollus MySkinHope 5 in 1 Skincare ini









Harga 1 set – RM75 (tidak termasuk kos pengeposan)

Untuk pembelian dan pertanyaan lanjut sila hubungi:
Cik Azza – 019-660 0936
Facebook – Mollus Cosmetics HQ




You Might Also Like

0 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"