Motivasi pagi 92

Saturday, June 03, 2017

Assalamualaikum
Hai korang😊😊Selamat bersahur,ramadhan ke 8 hari ni.Sebenarnya paling syok menghitung hari.Bukan selalu kan..
Moga hari ini lebih baik dari semalam.Moga kita sentiasa dimurahkan rezeki.Ingat,srmua rezrki yang Allah bagi kat kota,sedikit darinya,bukan hak kita sepenuhnya,ia perlu di bahagi-bahagi walaupun untuk menderma.Tak salahkan kita menderma sedikit dari wang yang kita dapat tu.

Image result for tak semua yang kita nak kita dapat
Kalau nak dapat rezeki yang berkat,kenalah buat apa yang disuruh.Barulah kita rasa bernilai duit tu.

Moga aku,korang dan semua umat islam diberikan rezrki yang melimpah ruah..insyallah..amin

You Might Also Like

1 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"