Saturday, June 03, 2017

Motivasi pagi 92

Assalamualaikum
Hai korang😊😊Selamat bersahur,ramadhan ke 8 hari ni.Sebenarnya paling syok menghitung hari.Bukan selalu kan..
Moga hari ini lebih baik dari semalam.Moga kita sentiasa dimurahkan rezeki.Ingat,srmua rezrki yang Allah bagi kat kota,sedikit darinya,bukan hak kita sepenuhnya,ia perlu di bahagi-bahagi walaupun untuk menderma.Tak salahkan kita menderma sedikit dari wang yang kita dapat tu.

Image result for tak semua yang kita nak kita dapat
Kalau nak dapat rezeki yang berkat,kenalah buat apa yang disuruh.Barulah kita rasa bernilai duit tu.

Moga aku,korang dan semua umat islam diberikan rezrki yang melimpah ruah..insyallah..amin

1 comment:



Follow Us @aida_yusof81