Tuesday, June 27, 2017

Pemandangan indah di Pantai

Assalamualaikum

Hai korang.sambil menanti di kfc yang beratur panjang dah macam ular berlingkor ni,saja nak update sikit blog kesayangan hamba ni.

Throwback masa pegi pulau tuari.Korang bolrh baca entry lepas ye.Actually,pemandangan di pulau ni sangat cantik tau,especially waktu matahari terbenam.Memang sangat cantik tau.Nak tengok tak pemandangan tu




Ada banyak lagi sebenarnya pemandangan yang aku tak captured.Payah dengan budak sorang tu.Lagi satu beratur pack orang nak naik feri.Haishhh..bukan orang kita yang ramai,tapi foreigner..Nanti aku cerita apa yang mereka buat di sana ye.Banyak nak kena cari maklumat teng

7 comments:

  1. Cantik je view pantai nih..sejuk mata memandang

    ReplyDelete
  2. first time CT dengar nama Pulau Tuari.. tak tahu pun before. cantik.. duduk2 lepak santai waktu petang best ni..

    ps : tengah tnggu kfc blh update entry ? caaayalah =D

    ReplyDelete
  3. Suka lepak di pantai tapi my mom x bagi 😂

    ReplyDelete
  4. kalau lahh stay lama kat kota tinggi mesti jenjalan jugakk.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81