Thursday, June 01, 2017

# giveaway

#RAMADHANGIVEAWAY BERSAMA SGSHOP MALAYSIA

Assalamualaikum


Sementara ada peluang ni,mana tau rezeki kan,nak jugak lah cuba nasib.Siapa-siapa yang nak join tu boleh klik pada gambar ye

Barang yang ingin dibeli di SGshop Malaysia jika anda menang RM100
And untuk pengetahuan korang, apa yang aku nak sangat bila aku berjaya untuk memenangi Free Shopping credit ni, ni hah..korang tengok jelah wishlist aku ni.Tak banyak cuma satu je.Sebab kalau di luar, harganya lebih tinggi berbanding di SGShop Malaysia.

Nak belikan anak aku permainan yang boleh dimain di luar.So xperlu pergi ke playground selalu untuk bermain.

So aku memilih untuk membeli Colorful Outdoor Sports Game House Children Tent Leisure 2015 Authentic Traditional Animation Toys
Harga Pun Not Bad..Tak Sampai Rm100 Pun...
Link  - SINI
And kalau duit tu belum cukup rm100 aku nak tambah untuk beli carpet.Aku nak letakkan di dalam bilik.Murah sangat harga carpet tu kan..So why not aku grab satu kan.



Link - SINI

Ok..itulah sahaja dua barang yang aku nak sangat jika aku berpeluang untuk menjadi pemenang rm100 free shopping credit..

Username SGShop aku adalah : sitirohaida

13 comments:

  1. Replies
    1. insyallah..harapnya begitulah..thanks cik rose

      Delete
  2. wah akak pun dh siap letak username dah :D
    all the best and salam ramadhan kak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..sebab join yang lain pun letak username jugak

      Delete
  3. Replies
    1. waalaikumslam mama,thanks tau..join tak mama

      Delete
  4. goodluck ^^

    http://raizahalisah.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

    ReplyDelete
  5. dh join :) goodluck!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

    ReplyDelete
  6. gudluck!


    jom jalan2 blog tgk video VIRAL kena baling seliper :)


    http://denhanda.blogspot.my/2017/06/baling-selipar-kerana-berebut-parking.html

    ReplyDelete
  7. Good luck...dtg dr ga yang sama :)

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81