Friday, June 02, 2017

# ranking alexa

Ranking Alexa kisahsidairy.com 2 June 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺   Salam ramadhan ke-7.Dah masuk bulan june kan...So kita menghitung hari jelah untuk ke bulan syawal.

Oklah...untuk entry kali ni,aku nak cerita tentang ranking alexa yang dah macam pantai.Pasang surut jelah kerjanya.Ini semu disebabkan puan blog ada penyakit M.Kadang kalau rajin tu,siap schedule.Tapi kalau dah malas,idea nak menulis pun payah nak keluar walaupun banyak cerita yang nak dikongsikan.


Global Alexa Traffic Rank : 745,485

Traffic Rank in My : 7761

Ranking Alexa yang lepas : SINI

Site Linking in : 521

Check Ranking Alexa korang di SINI

Korang pun boleh tengok perubahan ranking alexa ni kan.Apa pun puan blog sedaya upaya nak perbaiki kekurangan dalam berblog mungkin dari segi penulisan,dan kekerapan mengeluarkan entry yang terbaik.

3 comments:



Follow Us @aida_yusof81