Ranking Alexa kisahsidairy.com 2 June 2017

Friday, June 02, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺   Salam ramadhan ke-7.Dah masuk bulan june kan...So kita menghitung hari jelah untuk ke bulan syawal.

Oklah...untuk entry kali ni,aku nak cerita tentang ranking alexa yang dah macam pantai.Pasang surut jelah kerjanya.Ini semu disebabkan puan blog ada penyakit M.Kadang kalau rajin tu,siap schedule.Tapi kalau dah malas,idea nak menulis pun payah nak keluar walaupun banyak cerita yang nak dikongsikan.


Global Alexa Traffic Rank : 745,485

Traffic Rank in My : 7761

Ranking Alexa yang lepas : SINI

Site Linking in : 521

Check Ranking Alexa korang di SINI

Korang pun boleh tengok perubahan ranking alexa ni kan.Apa pun puan blog sedaya upaya nak perbaiki kekurangan dalam berblog mungkin dari segi penulisan,dan kekerapan mengeluarkan entry yang terbaik.

You Might Also Like

3 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"