Tuesday, June 13, 2017

# segmen

Senarai pemenang Segmen Bloglist kisahsidairy.com

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Alhamdulillah...Segmen bloglist kisahsidairy.com dah pun tamat.Dah pun siap random senarai pemenang yang akan memasuki bloglist June 2017.

Insyallah,Giveaway akan berlansung selepas hari raya nanti.Korang cuma perlu stay tune di blog kisahsidairy.com

Tanpa berlengah lagi,nak Announce Pemenang Segmen bloglist kisahsidairy.com



Mereka adalah yan terpilih dalam random peserta adalah :-



  1. http://www.kasihjuju.com/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html

  1. http://puankuci.blogspot.my/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html


  1. http://www.pokcikblogger.com/2017/05/assalamualaikum-segmen-bloglist.html



  1. http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidiarycom-june.html


  1. http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html


  1. https://cikash.blogspot.com/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html


  1. http://chasserdedroom.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.ht


  1. https://ciknurul23.blogspot.my/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html


  1. http://jnjikita.blogspot.com/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html



Link pemenang akan diletakkan di Sidebar Bloglist June 2017
Seramai 10 pemenang dah pun selamat di satukan di Bloglist June 2017

Insyallah,pada yang tak tersenarai,lain kali kita buat lagi ye..

Terima kasih kerana support segmen bloglist kisahsidairy.com

26 comments:

  1. Alhamdulillah.. Terima kasih..
    Tahniah juga buat pemenang semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama..terima kasih memeriahkan segmen blog ini ye

      Delete
  2. Replies
    1. thanks kat awak juga sebab drop komen kat sini

      Delete
  3. Replies
    1. dah boleh blogwalking ke senarai peserta

      Delete
  4. Wahhh.. Alhamdulillah sya tersenarai.. tahniah semua.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua pemenang..:)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..terima kasih kak eda :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah pada semua pemenang.. =)

    ReplyDelete
  8. Wahhh hahaha
    Alhamdulillah.. tak sangka pula tersenarai jdi pemenang
    Tahniah kepada peserta yg lain :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulilah tak sangka menang..tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81