Senarai pemenang Segmen Bloglist kisahsidairy.com

Tuesday, June 13, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Alhamdulillah...Segmen bloglist kisahsidairy.com dah pun tamat.Dah pun siap random senarai pemenang yang akan memasuki bloglist June 2017.

Insyallah,Giveaway akan berlansung selepas hari raya nanti.Korang cuma perlu stay tune di blog kisahsidairy.com

Tanpa berlengah lagi,nak Announce Pemenang Segmen bloglist kisahsidairy.com



Mereka adalah yan terpilih dalam random peserta adalah :-



  1. http://www.kasihjuju.com/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html

  1. http://puankuci.blogspot.my/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html


  1. http://www.pokcikblogger.com/2017/05/assalamualaikum-segmen-bloglist.html



  1. http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidiarycom-june.html


  1. http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html


  1. https://cikash.blogspot.com/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html


  1. http://chasserdedroom.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.ht


  1. https://ciknurul23.blogspot.my/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html


  1. http://jnjikita.blogspot.com/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html



Link pemenang akan diletakkan di Sidebar Bloglist June 2017
Seramai 10 pemenang dah pun selamat di satukan di Bloglist June 2017

Insyallah,pada yang tak tersenarai,lain kali kita buat lagi ye..

Terima kasih kerana support segmen bloglist kisahsidairy.com

You Might Also Like

26 Orang Komen

  1. Alhamdulillah.. Terima kasih..
    Tahniah juga buat pemenang semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama..terima kasih memeriahkan segmen blog ini ye

      Delete
  2. Replies
    1. thanks kat awak juga sebab drop komen kat sini

      Delete
  3. Replies
    1. dah boleh blogwalking ke senarai peserta

      Delete
  4. Wahhh.. Alhamdulillah sya tersenarai.. tahniah semua.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua pemenang..:)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..terima kasih kak eda :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah pada semua pemenang.. =)

    ReplyDelete
  8. Wahhh hahaha
    Alhamdulillah.. tak sangka pula tersenarai jdi pemenang
    Tahniah kepada peserta yg lain :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulilah tak sangka menang..tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"