SGSHOP “JOM SHOPPING!” CONTEST

Friday, June 02, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Mana lah tau kan dapat belanja barang dari SGshop ni dengan free je..So jomlah kita joinkan diri dalam contest ni.Asyik dok dalam wishlist je...hehehe
Jom kita jawab soalan yang diberikan

Apakah servis yang Sgshop tawarkan?

Sgshop komited untuk menyediakan kualiti tertinggi perkhidmatan untuk pengguna membeli dari laman web E-dagang cina dan bekerjasama dengan logistik yang terbaik dan syarikat ekspress untuk pengguna menerima pembelian mereka
Sgshop menawarkan Kadar penghantaran yang terbaik.Sgshop juga menawarkan perkhidmatan yang pantas dan boleh dipercayai.Ia juga  menawarkan perkhidmatan pelanggan atas talian dan juga jaminan risiko secara percuma.
Sgshop menawarkan harga yang berpatutan disamping pelbagai barangan keperluan untuk keluarga.Pendek kata semua ada di SGSHOP

Dan 3 item yang nak sangat di beli di SGSHOP ialah

Colorful Outdoor Sports Game House Children Tent Leisure 2015 Authentic Traditional Animation Toys
Link  - SINI

Dah lama sebenarnya nak cari outdoor sport ni untuk si naura,tapi bila survey semuanya mahal.Hanya di SGshop sahaja yang menawarkan harga yang lebih murah dari ni.So kena cepat gra untuk si manja tu.


Perfume idaman yang dah lama aku nak sangat,tapi disebabkan harga kat Malaysia ni agak mahal,so terbantutlah untuk membelinya.So bila di Sgshop,harganya betul-betul murah.
Link : Sini



And last sekali haruslah beadspreads ni.

Link - SINI
Aku memang suka beli cadar ni.Kalau boleh nak tiap-tiap minggu tukar cadar.Barulah best je tidur kan..hehe..Cadar yang di jual di SgShop semuanya murah-murah sampai aku rasa nak beli banyak-banyak je.Boleh tukar banyak kali kan.

Pendek kata,tak cukup kalau nak listkan cuma 3 items je kat sgshop ni.apa taknya semuanya cantik dan murah..betul kata ayue idris,lebih dari tu pun rasa nak listkan kat sini..hahaha
Harapnya berjaya lah menjadi salah seorang pemenang...


Yang nak cuci mata tengok barangan yang ada di jual di SGSHOP,silalah klik website mereka di bawah ni.Pasti korang melekat lama kat website tu

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. bestnya kalau menang kan! boleh shopping kaw kaw!

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eda...selamat bersegmen n gud luck...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. Setuju, barang dekat SGshop memurah. Nanti bole tukar cadar tiap2 minggu ye kak. Hehe. Good luck sis.

    Shad
    https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"