Friday, June 23, 2017

Top Komentar Blog kisahsidairy.com


Assalamualaikum

Hai korang☺☺Kalau takde para pengkomen kat blog ni,maka takdelah pageviews mencanak,takdelah orang baca entry aku ni.Para pengkomen ni kita kena hargai mereka,sebab apa,mereka senantiasa bagi support kat kita tau.Ada sesetengah blogger menghargai pengkomen dengan memberikan mereka hadiah dan sebagainya..Insyallah..akan buat macam tu jugak,Cuma sekarang ni aku nak dapatkan widget untuk komen bulanan,tapi tak tau kenapa,bila masuk je widget tu,tak keluar satu pun nama pengkomen..Tu yang masalah tu..

OKlah,kat sini,aku nak perkenalkan dengan korang siapa top komentar yang sangat rajin memberikan komen dalam blog ni.


Mama maszull ni bukan sahaja kenal di alam maya,tetapi juga diluar,Mama adalah salah seorang ahli JDT Blogger.Dia sangat rajin memberikan komen kepada blog-blog yang disinggahinya.Sangat peramah dan merupakan mama blogger yang dikenali ramai.Jemput datang ke blog mama ye


Blogger robiahtul ni adalah kenalan alam maya,baru sahaja berblog sekitar tahun 2016.Tapi sangat rajin juga memberikan komen bukan sahaja di blog ni,tetapi di blog lain juga.Kalau diilihat,blogger robiahtul ni,banyak mendapat hadiah top komentar dari beberapa blog tau..So jemputlah ke blog beliau ye.

http://jnjikita.blogspot.my/

Blog jnjikita ni adalah pemilik kepada seorang ibu bekerjaya bernama Mar mansor.Juga ahli JDT Blogger dan beliau juga rajin memberikan komen.So,jangan risau kalau korang komen di blog dia,pasti dia akan balas balik di blog korang.Dah mengenali mar di luar dalam tahun ni jugak,tetapi sebelum ni rajin berwhatssap dan bertelegram.So,wajib ke blog Mar ye.

Blog herneenazir ni adalah pemilik kepada Hernee.Seorang umi kepada The Ilhams,and baru jugak mengenali beliau pada hujung tahun lepas.Dia adalah ahli JDT Blogger jugak dan bendahari kepada Kelab kami.Selain itu juga dia seorang yang aktif dalam Kelab susu Johor.Seorang yang sangat peramah tau..So,rugi kalau korang tak mengenali beliau..So jemput ke blog Hernee ye


Blog yang wajib aku terjah setiap kali dia up entry baru.Dah menjadi 3 kali kalau tak silap top komentar dalam blog fiza,seorang designer.Kalau korang nak buat design template untuk blog,namecard ,kad raya atau kad kahwin,Silalah berurusan dengan beliau.Hasil yang diberikan sangat-sangatlah awesome.Korang boleh tengok portfolio kerja dia.Memang mengagumkan.So wajib korang terjah.


Kepada pengkomen tegar blog kisahsidairy.com,terima kasih kerana support ye.Bukan sahaja kepada mereka,tetapi kepada mereka yang singgah dan komen di blog ini..terima kasih








http://www.azhafizah.com/

6 comments:

  1. bulan depan nak ada dalam list top komentar di blog ni lah hihi

    ReplyDelete
  2. Nak kena usaha lebih nie.. hehehe..
    Tahniah semua..

    ReplyDelete
  3. bagus dapat merapatkan lagi silaturrahim sesama kita

    ReplyDelete
  4. hehehe..tq akak..mesti lah kena blogwalking blog

    ReplyDelete
  5. ahhh kalah dahh uyul hahaha. stop sebulan punya pasal.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete