Uptown PG Night Bazaar bermula Julai 2017

Tuesday, June 13, 2017

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Uptown PG Night Bazaar  akan dibukan pada awal bulan Julai 2017 dari 6 petang sehinga ke 2 pagi.


Wah..tak lama je lagi kan.Dah dekat ni,nanti bolehlah usha-usha uptown PG ni.Selalu nampak di bandar je kan.Kalau nak cuci-cuci mata boleh je kan.Tapi kenalah tunggu bulan depan..hehehe

Mana-mana yang nak dapatkan pakaian,gajet,produk kecantikkan semua ada kat sini.Bukan itu sahaja,malah makanan,carbooth dan bermacam lagi.Selain itu juga,pentas hiburan,aktiviti busker ,live band ,karaoke dan pelbagai acara ada juga disini,


So,banyak aktiviti yang boleh korang dapati di sini..Jangan lupa tau...


You Might Also Like

5 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"