Monday, July 17, 2017

17.07.2017 Cantik tarikh?

Assalamualaikum.
Hai korang☺☺ Bukan main lagi kan..Tukar lagi template tu..kenapa oii kak oii...Hadoiii.Tapi aku pasghah tukar template baru..Sebab apa...Biarlah rahsia..
Petang ni,sementara server tengah down,moh ler baca bebelan aku yang tak berapa ni.Bukan apa,selak kalender,tengok tarikh..alahaiiii..Cantiknya.Nasib baik tak jatuh pada hari Jumaat atau sabtu.
17.07.2017 Cantik tarikh?
17 Julai 2017
Cantikkan...Nak tau cerita tak,dulu lah kan,aku kononnya ada impian nak nikah time tarikh yang cantik pada aku lah..Tapi tak kesampaian masa tu sebab jodoh belum sampai..Lambat jumpa jodoh lah tu.Nak tau tak tarikh yang aku nak sangat tu. Haruslah pada hari kelahiran aku pada 30.03.2013.Kalau ikutkan 30.03.03,tapi masa tu baru nak hidup dunia luar.Mana kan dapat nak kahwin cepat-cepat kan.
So bila teringat tarikh-tarikh yang cantik ni,macam best pulak kan.Aku rasa ramai yang ambil tahun cantik-cantik ni kan.
Ala...yelah..bila BIG DAY yang datangnya sekali je dalam seumur hidup,tentunya seronok.Abadikan dalam setiap kenangan gitu ko!! tak gitu kata korang!
Hah..dah ada entry nombor cantik ni kan.Cuba letak tarikh cantik yang terjadi dalam hidup korang..
Yang selalu aku ingat sepanjang jadi isteri adalah tarikh aku nikah je.(sambil check kad kawen)
12.02.2011
emmm...cantiklah jugak kan...jangan jeles okeh!.

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

4 comments:

  1. Kalau 12.02.12 pun cantik gak, tapi dah nikah awal kan... tak dapat lah tarikh tu.. hehe...

    ReplyDelete
  2. IQ nikah 051214, ok...xcantek. huhu

    ReplyDelete
  3. kekonon dulu nak nikah masa 08.08.08 sekali ayah kata buat time raya je.. maka bernikahlah kami pada 18.10.08 hehehe

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  4. template baru ya akak..rabia pun tukar jugak ni..lepas ni tak boleh tukar dah..sebab dah cantik dh..heheh..

    ReplyDelete