Friday, July 28, 2017

# advertorial

Bengkung Moden Mudah Guna dari Lunavie

Assalamualaikum
Hai korang☺☺Sebenarnya kan kalau kita yang nak jaga shape lepas bersalin WAJIB tau pakai bengkung.Korang ingat tak bengkung orang-orang lama..uihh..Mau senak tau perut bila guna..Itu orang katalah...aku takde pengalaman dalam pemakaian bengkung lama ni.
Masa aku lahirkan Naura secara Czer,memang lah tak berkesempatan untuk memakai bengkung lama kan.Tapi bila aku tengok orang yang memakai bengkung lama ni,pemakaian nya sangat teliti dan mengambil masa yang lama untuk belit perut kita tau.Kan bagus kalau ada bengkung yang mudah untuk kita gunakan.
Di zaman serba moden ni,semuanya nak mudah kan,begitulah Lunavie memudahkan ibu-ibu yang dalam pantang menggunakan bengkung moden ni. Bengkung moden ni bukan sahaja boleh digunakan oleh ibu yang bersalin sahaja,tetapi untuk ibu yang inginkan shape badan yang lebih baik selepas bersalin.
Bengkung Lunavie Postpartum Abdominal Binder ni bukan sahaja senang untuk digunakan ibu yang melahirkan anak secara normal,ianya sangat sesuai juga untuk ibu yang bersalin secara Czer.Ia boleh menampung perut ibu yang bersalin dengan lebih mudah dan tidak menyakitkan,
lunavie
Bengkung Lunavie Postpartum Abdominal ini memang di reka khas sesuai untuk digunakan di bahagian abdomen pada bahagian perut.Ia juga membantu mereka mendapatkan shape yang dikehendaki.

Apa yang best bila menggunakan  Bengkung Lunavie Postpartum Abdominal ini adalah :-
  • Cepat mengurangkan inchi di perut anda.
  • Kurangkan bengkak dan kembung selepas bersalin.
  • Menyokong  penjagaan otot perut dan membantu rahim mengembalikan saiz aslinya.
Produk Bengkung Lunavie Postpartum Abdominal  ini mempunyai ciri-ciri dalam membentuk kembali body shaping yang berkesan.Ia juga memberikan sokongan perut selepas bersalin bagi ibu-ibu yang bersalin secara Czer.Amat disyorkan dalam kes-kes hernia Perut.Ianya juga boleh dipakai di luar perut.

lunavie
Bengkung Lunavie Postpartum Abdominal yang sangat mudah untuk digunakan.


Bengkung Moden Mudah Guna dari Lunavie
 Kalau korang nak tahu,produk ini menggunakan Kualiti kain getah  yang boleh dilaraskan.Jadi bila korang guna,ia tidaklah menyeksakan.Fabrik yang digunakan sejuk apabila disentuh dan mempunyai fabrik bernafas yang mengurangkan peluh dan bau badan .

Bengkung Moden Mudah Guna dari Lunavie
 Bengkung Lunavie Postpartum Abdominal ini mempunyai velcro yang boleh di laraskan dengan rekabentuk satu lagi kain yang fleksibel mengikut kehendak pengguna.


Alangkah mudahnya menggunakan Bengkung Lunavie Postpartum Abdominal,dan ianya semudah ABC,Paling cepat dan pantas apabila memakainya,Jadi takdelah anak meraung lambat nak bagi susu kan.Dengan dua cara ni membantu korang mendapatkan perut yang diinginkan..Takdelah gelebeh je..hehehehe...

Macam aku pulak ,senanglah nak pakainya di tempat kerja,Tak nampak terlalu tebal menggunakannya..Sangat selesa.Kalau yang nak cepat lagi penghasilannya,aku suggestkan guna sekali Lunavie Concentrated Cellulite cream.Krim ni juga dapat membantu menghilangkan selulit dengan cepat...Tapi korang tahanlah sikit kepanasannya.Kalau korang ke gym pun masih boleh menggunakan krim ni.Aku ada ceritakan tentang krim ni di entry  Lunavie Concentrated Cellulite cream. Jangan lupa baca tau.


Bengkung Lunavie Postpartum Abdominal mempunyai 4 size ye iaitu :-
  • M (26-32)
  • L ( 28-36)
  • XL ( 30-38)
  • XXL ( 32-41)
Harga untuk Bengkung Lunavie Postpartum Abdominal adalah Rm 69.00 sahaja dan sangatlah berpatutan.Untuk korang yang ingin mendapatkan Produk ni,boleh klik details di bawah


Website  LunavieEmail : caelycare@caelygirl.com.myFacebook : Lunavie MalaysiaInstagram : Lunavie_com

















Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

2 comments:

  1. Apesalah time berpantang Ammar dulu x jumpa bengkong ini..Huhu

    ReplyDelete
  2. berpantang akan datang dah blh try ni.. jeles tengok pinggang bang sajat hahaha

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81