Saturday, July 08, 2017

# Hari raya # rakan blogger

beraya kami hari ini

Assalamualaikum

Hai korang😊😊huh!! Barulah dapat pegang phone dengan tenang.tanpa gangguan.

Actually,banyak cerita nak diceritakan.Tapi memandangkan puteri-puteri umi ni,memang tak boleh tengok umi atau babah pegang phone,terpaksalah membatalkan niat nak update.Sebenarnya hari ni kami sekeluarga beraya di rumah kawan blogger umi.Hah..tu nanti umi cerita bila dah dapat gambar dari kawan umi tu ye.Buat masa ni peramkan dulu.

Nak jugak berposing sakan dengan rakan blogger umi tu,tapi tulah,seperti yang umi katakan tadi,memang tak boleh nak pegang phone.Terutamnya si adik tu.So harapkan handphone kawan umi tu jelah.

Dari rumah tadi dalam pukul 11 lebih.Sampai dirumah kawan blogger umi dalam pukul 12 lebih.
Kakak,umi dan adik naura.Umi terpaksalah duduk belakang memandangkan bila umi duduk depan,dua beradik ni pakat nak duduk depan jugak.So taknak bergaduh,umi duduk belakang.Babah terpaksa layankan diri sorang-sorang lah kan.

Balik je dari gelang patah,kami singgah di rumah maklong dan malam sambung pergi ke runah terbuka kat taman tu.Hah..nilah baru balik rumah.Tapi kakak pulak dok melekat rumah maklong,taknak ikut balik budak sorang tu.Bila dah ada kawan,lupalah dia dengan umi ni hah.So baliklah umi,adik dan babah.Esok baru ambil kakak.

Ok..sambung esok..masa untuk tidur..night..

3 comments:

  1. Wah ummi Ada dayang 2 org ye

    ReplyDelete
  2. nilah dayang² yang selalu gaduh dengan umi dia

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eda...dayang2 comel ni yer...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81