Saturday, July 08, 2017

# breakfast

Breakfast of the day 8 July 2017

Assalamualaikum

Hai korang😊😊Happy weekend.ada yang bekerja ke hari ni.Mostly ada lah kan.Hari ni aku cuti.So macam macam aktiviti nak buat hari ni.And of course beraya adalah aktivitinya.

Raya kan sebulan..heheeh..Ada masa tu boleh lah menziarahi sanak saudara kan.Ke rumah siapa kita hari ni?...tungguu

Aktiviti pagi of course sediakan sarapan untuk orang dalam rumah ni.Simple but oklah kan nak kenyangkan perut

Tadaaaaaa... mee goreng,telur goreng dan lebihan sup semalam aku panaskan

Simple je kan.Settle semua,kita kejutkan anak-anak makan.Actually diorang dah makan,cuma tadi bangun,masing-masing mintak susu.

So,dah kenyang dengan susulah tu.Korang sarapan ape hari ni?

Masak sendiri or sarapan kat luar

3 comments:

  1. assalamualaikum eda...selamat pg...bestnya dpt beraya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. morning sis =D salam lebaran =D

    ju bkerja ari ni, bru juga siap sarapan mee ngn ayam goreng. salam hujung minggu =D

    ReplyDelete
  3. sedapnya..akak tukar template ya.cantik

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81