Monday, July 17, 2017

Kad Raya dari Farah Sanusi

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Rasanya lagi beberapa hari je kan kita nak meninggalkan syawal.Open house pun dah penghujung je ni.

Tapi aku tak sangka,walaupun syawal dah nak habis,tetiba je dapat kad raya dari salah seorang blogger ni.Actually,aku tak tau samada kad raya ni di hantar sebelum raya atau selepas raya>tapi dekat cop stamping tu,dia pos cop 20 jun 2017.Tapi tak taulah kenapa semalam baru sampai.


Mybe dia terselit kat mana-mana tu kan..nak salahkan siapa? emmm..takmo salahkan sesiapalah..Setiap manusia ada kadang-kadang tersilap.Tak semua boleh menjadi perfect dalam segala hal.

Oklah...kad raya ni datangnya dari blogger farahsanusi.com .Thanks adik manis,bagi kad raya pada akak..Ni hah akak dah terima kad raya ni.walaupun macam dah dikeroyok je kad raya ni..sadis..


Cantik kad raya dari farah ni.AKu tak sure pulak macam mana dia bagi kad raya,samada aku menang contest kad raya tuari ke macam mana .


Apa pun thanks kat farah..eii..suka tau dapat kad raya ni..















Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

5 comments:

  1. Sekarang ni kalau dpt kad Raya happy Kan sebab dah jd menda rare

    ReplyDelete
  2. hehehe.. kad raya ada sentimental valuenya tersendiri..

    ReplyDelete
  3. wah..cik nor dapat 2 kping jer thn ni..:)

    ReplyDelete
  4. Rezeki terpijak... ada juga kad raya, saya dah bertahun tak dapat kad raya... huhu...

    ReplyDelete
  5. rabia dapat jugak kad raya dari akak farah sanusi..nk cari frame gambar ni,,nak susun kad raya elok2..tak bagi debu kad raya ni..

    ReplyDelete