Tuesday, July 04, 2017

Menang Cash RM50 dari Giveaway Cash Kisah emas putih

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ alah...tak sangka sebenarnya,tapi itulah kenyataan bila lihat senarai pemenang dari giveaway Kisahemasputih.Tak sangka blog ni tersenarai diantara 20 orang pemenang yang akan mendapat cash RM50.

Alhamdulillah,,rezeki untuk anak-anak jugak kan.Boleh la beli kan diorang stock makanan kat rumah tu.

ada ke nama korang diantara 20 orang pemenang ni,cepat-cepat email uzu ye.

Alhamdulillah,rezeki yang tak disangka jugak kan.Sebenarnya da lagi contest yang aku menang,cuma belum sempat lagi nak announce kat blog ni.Insyallah,aku cari masa nak update nanti.


17 comments: