Thursday, July 06, 2017

Menang Mom's Blogger Contest dari Motherhood Malaysia

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Alhamdulillah..syukur ke hadrat Illahi kerana musim raya ni sejuk je bagi aku.Sejuk dengan rezeki yang datang bertimpa-timpa.

Kalau itu hari aku ada menang cash Rm50  dari Kisahemasputih, sebelum tu aku  menang Mom's Blogger Contest dari Motherhood Malaysia anjuran motherhood . Dan satu lagi ni,menang pulak lazada blogger contest.Walau tak dapat 1st prize,tapi dapat jugak vaucher rm100.huii..sape nak bagi kan voucher sebanyak tu.At least aku dapat beli apa-apa keperluan di website lazada.Semuanya ada beb..

Tapi yang ni aku nak cerita pasal kemenangan aku dalam contest Mom's blogger contest motherhood ni.Memang tak disangka-sangka untuk menang tau.Entry last minit,tapi alhamdulillah..berhasil.Syukur sangat.Dalam contest ni, aku mendapat rm200 Voucher dari Motherhood.And aku tak tau hadiah apa yang bakal di hantar di rumah nanti.Kita tunggu dan lihat sahajalah nanti.

Excited tau umi naura dan fiyah ni.Of courselah bila dah  barangan motherhood ni,untuk anak-anak kan..Rezeki diorang nampaknya.Umi rasa seronok pulak.Eiiii..tak sabar.

Contest yang aku join hari tu

Announcement kemenangan aku.Tak lupa untuk aku ucapkan tahniah kepada 3 lagi blogger yang menang...TAHNIAH korang!!!

Seronok bila kita masuk contest ni,ada untung kita menang,tapi adat pertandingan macam tulah kan,ada menang ada kalah.Yang penting kita kena usaha,sepanjang aku berblog ni,banyak kenangan manis dari kenangan pahit.Walaupun aku tak berapa nak gemar membaca,tapi aku gemar menulis.Bukan menulis tentang fakta,tetapi menulis dari hati,menulis ikut luahan hati.menulis mengikut pengalaman sendiri dan orang lain.

So,.siapa kata rugi dan sia-sia jadi blogger.inilah hasilnya kalau kita rajin...ada jugak kan hasilnya..bukan buang masa je.

33 comments:

  1. tahniah kak eda.. bila menang tu yg menaikkan semangat kita utk terus menulis di blog kan kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dilah..betul tu..baru semangat nak update and join contest

      Delete
  2. Tahniah.... Rezeki Syawal....

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah tahniah kak! luasnya pintu rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah/...terima kasih ye..rezeki Allah nak bagi dik

      Delete
  4. tahniah kak eda.macam-macam boleh beli tu
    JanjiKita

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mar,alhamdulillah..haah..betul tu..

      Delete
  5. Replies
    1. alhamdulillah...terima kasih hernee...gitulah hendaknya

      Delete
  6. bestnyaaa menang contest ni..at least kita hargai pemberian hadiah yg diberi oleh penganjur contest tu kan

    ReplyDelete