Tuesday, July 11, 2017

# contest # Lazada contest

Menang tempat ketiga Lazada Contest Raya

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Happy lah pulak bila banyak kemenangan bulan ni..bukan nak membangga diri tau.Cuma rasa berbaloi bila apa yang kita buat,tercapai.Walau tak dapat tempat pertama,tempat ketiga pun dah bersyukur.

Nak dapatkan hadiah tu bukan senang.Main copy paste lepas tu menang.Tapi kena usaha untuk menulis,dan memberikan idea dalam penulisan kita tu.Semua tu usaha jugak kan.

Mungkin pada orang,apalah sangat voucher Rm100 tu.Tapi bagi aku besar weh walaupun voucher.Voucher rm100 tu banyak benda kita boleh beli tau.

Alhamdulillah..syukur menang tempat ketiga Lazada Contest Raya.Dapat Voucher Rm100.
Tudia...
Nampak tak link kisahsidairy.com disitu..Hah..tak taulah hadiah apa yang bakal diterima.Kita pun akan terima seadanya jugak nanti..hehehehe...


Dah pun reply email dari Lazada.Sebelum tu ada lagi contest yang aku menang.Korang boleh baca entry Menang mom's blogger contest dari Motherhood
Untuk contest ni aku memenangi Voucher sebanyak Rm200.Itu pun aku masih menunggu lagi apa hadiah yang aku dapat.Nanti aku story kat blog eh.

Harap blog kisahsidairy.com akan lebih menyinar dengan contest dan income yang lebih dari hari ke sehari..insyallah..amin

Psttt...saja nak bagitahu ni,Sekarang ni lazada sedang mengadakan penjualan Samsung S8 dengan mendapatkan Rm400 Lazada E-vaucher tau..huihh..berbaloi..Klik banner di bawah ni ye

11 comments:

  1. Wahhh..Bestnya...Rezeki time raya...Tahniah.. =)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki tu =D tahniah tau

    ReplyDelete
  3. Tahniah . Selamat bershopping bersama lazada

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eda...walaupun ada yg kata sikit tapi rasanya puas hati n berbaloi kn...seronok tu bila join contest menang n dpt hadiah...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  5. tahniah sis! lama dah tak join kontes macam ni ... tumpang happy untuk kawan-kawan yang menang :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah semoga dimurahkan rezeki sokmo

    ReplyDelete
  7. tahniah akak..semoga murah rezeki akak

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81