Friday, July 14, 2017

Peraduan Win 10 Home Makeovers dari Guardian Malaysia

Assalamualaikum
Hai korang☺☺Selagi ada peraduan,selagi tulah korang boleh cuba untuk memenangi hadiah dari contest yang disediakan..Tuah ayam nampak di kaki,tuah Manusia,mana tau kan.Dapat Home Makeover.
Memandangkan rumah aku belum sepenuhnya di Makeover,maka dengan itu,masuklah peraduan yang dianjurkan oleh Guardian Malaysia ni.Yes..kita cuma berusaha,manakala Allah swt tentukan rezeki kita menang atau kalah.Yang penting Allah tu suruh kita berusaha.
Guardian memang salah satu tempat favourite yang aku selalu pergi setiap bulan.Kalau berbelanja di situ,tak kurang dari RM30 mesti punya.Bila semalam pergi ke Guardian,nampak pulak peraduan ni.Jadi why not kan aku mencuba.
Nak tersenarai dalam Win 10 Home Makeovers dari Guardian? Mudah je.Berbelanja melebihi Rm10 dalam satu receipt,maka korang berpeluang untuk join peraduan ni.
Peraduan Win 10 Home Makeovers dari Guardian Malaysia
Win 10 Home Makeovers worth than RM50,000 setiap pemenang

Of courselah aku sangat teruja dan ingin sekali memenangi peraduan mengecapi impian mengubahsuai rumahku syurgaku tu.

Bagaimana untuk sertai Peraduan Win 10 Home Makeovers dari Guardian Malaysia

Beli barang di Guardian dengan hanya Rm10 ke atas di atas satu resit,korang akan dapat borang peraduan.Isi dan lampirkan dengan resit,kemudian hantar ke Kaunter.

Kalau korang nak melalui online pun boleh,just klik link di bawah sahaja.Isi butiran yang diperlukan,jawab soalan dan hantar.

klik link ini 

Peraduan Win 10 Home Makeovers dari Guardian Malaysia

Hadiah yang bakal di menangi dalam Peraduan Win 10 Home Makeovers dari Guardian Malaysia

Grand Prize

10 x Home Makeover worth more than Rm50,000 each
1st Prize
10 x 1 year Free Petrol from Petron worth Rm4,00 each
2nd Prize
10 x Free Guardian Cash voucher worth Rm2,000 each
Consolation Prize
20 x Petron Miles points worth RM1,000 each
Hebatkan hadiah-hadiah yang ditawarkan... So jomlah shopping di Guardian sekarang.Bukan sahaja di Guardian Shopping centre sahaja,korang juga boleh berberlanja di Guardian secara online ok...

Nak shopping online di Guardian..mudah je

https://guardian.com.my/


Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

7 comments:

  1. Bestnye... gut luck ya eda.. :)

    ReplyDelete
  2. Oh dah boleh shopping online erk..jap nk terjah dulu, mn tau ada yg berkenaan.

    ReplyDelete
  3. good luck!!best sangat hadiah!

    ReplyDelete
  4. all the best kak. semoga rezeki berpihak kpd akak

    ReplyDelete