Friday, July 14, 2017

# ranking alexa

Ranking Alexa Kisahsidairy.com 14 July 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺i' m back!!! eleh..macam lama sangat je tinggalkan blog.Setahu aku semalam je takde entry terjebak.So hari ni baru melakukan tugas hakiki.Kemana? kalau korang baca entry aku di SINI , tahulah kemana aku pergi.Aku ambil cuti selama dua hari untuk jaga mak aku.And of course,aku rela cuti untuk jaga dia.Sebab itulah harta aku dunia dan akhirat.


Ok,so rasa macam dah lama tak check ranking alexa aku ni kan.Macam dah jadi rutin pulak sekarang ni dok up entry ranking alexa ni..Memang pun!! dah memang menjadi rutin untuk aku check ranking alexa setiap minggu..Kalau boleh..Kalau tak melepas.Selalunya melepas untuk update setiap minggu.

Kalau aku free,memang aku uplah..Bukan apa,saja nak tengok pencapaian aku dalam ranking alexa.Nak dapat google adsense entah bila kan..So kita update lah pasal ranking ni je,



Global Alexa Traffic Rank : 730,586

Traffic Rank in My : 6993

Ranking Alexa yang lepas : SINI

Site Linking in : 630

Check Ranking Alexa korang di SINI

yes...inilah dinamakan turun naik dalam blogging..kejap turun..kejap naik..kalau korang lebih rajin maka lebih baiklah pencapaiannya...


So korang macam mana...rajin tak update macam aku...heeheheh...rajin ker








Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

5 comments:

  1. betul tu...jatuh bangun blog kita ikut kerajinan kita kan...SA pun sama turun naik...malas nak update alexa skrg ni

    ReplyDelete
  2. Ok la tu. Mama punya kelaut. Tak tau nk wat camne

    ReplyDelete
  3. Terbaik eda.. Teruskan.. Luaskan kuasamu.. hehehe

    ReplyDelete
  4. betul kak.. bila rajin update maka maju lah blog . hehe.

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81