Wednesday, July 05, 2017

# ranking alexa

Ranking Alexa Kisahsidairy.com 5 July 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ lama dah tak check ranking alexa ni.Tapi bila check,memang dah agak,akan ada perubahan iaitu ranking makin teruk.Huishhh..Kebiasaannya kalau bercuti panjang macam tulah,

Kadang ada masa tu,update,kalau takde masa tu aku biarkan je macam tu.Tapi sepanjang cuti tuari aku memang ada update dua tiga entry.Sebenarnya nak membiasakan diri untuk update selalu.Tapi memandangkan dak naura tak boleh tengok umi dia pegang handphone,maka tersimpanlah hasrat nak up entry.

Kalau nak pegang phone pun,selalunya time dia dah nak tidur or bila dia leka bermain.Hah..itu jelah.Kadang-kadang malas nak kesah tentang ranking ni,tapi kalau tak kisah kan,buat nya menjunam turun,habislah kan.

Nak apply google adsense pun sampai sekarang ni,masih lagi belum di approve.Sebenarnya banyak benda yang perlu aku betulkan dalam blog ni untuk mendapatkan akaun adsense sepenuhnya.Tapi tulah,haishhh..malas..

Sedangkan entry yang biasa-biasa pun dah malas,inikan pula perlu perbetulkan semua tu..haboiii..makan masa tau.

Panjang ni bebel.nak cukupkan ayat lebih dari 300 patah perkataan bukan senang.Tapi kadang kala ada je terlebih dari tu.Haishh..jadi mak bersabar jelah dengannya..hahaha..sorry.macam takde kena mengena pulak kan.

Jomlah kita tengok ranking alexa untuk bulan ni.

Global Alexa Traffic Rank : 745,343

Traffic Rank in My : 8331

Ranking Alexa yang lepas : SINI

Site Linking in : 617

Check Ranking Alexa korang di SINI

Nampak tak perbezaan ketara yang berlaku di blog ni.Cuma Site linking lebih better la.Yang lain dah kelaut.Takpelah,usaha tangga kejayaan.kalau tak dapat tangga kita naik lift,kalau lift rosak,kita bertapalah kat bawah ni..hahaha


3 comments:



Follow Us @aida_yusof81