Wednesday, July 26, 2017

# online shopping

Shoppping Drypers Classic di Lazada

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Hati tak tenteram dah bila tengok lazada buat offer Semua jenis diapers..Nak pulak diapers yang anak aku pakai ada sales...huihhhh..Mau hati tak tenteram.
Hari tu aku ada cerita kan dekat korang dalam entry Melayan Birthday Girl .Kat entry tu kan aku ada cerita ke mana aku pergi kan.Memang masa ke Tesco tu hari nak cari pampers dan susu Naura.Aku tak jadi beli pampers yang selalu digunakan Naura tu sebab harganya sangat mahal.Selalu aku dapat harga Pampers tu dalam RM28.Tapi kalau dah harga di Tesco Rm32,emm..tak jadilah nak beli.

Last-last aku beli je Pampers Tesco satu pack.Beli tu pun sebab kat rumah memang dah kehabisan stock.Walaupun aku tau yang Lazada ada buat Lazada Big Baby Fair, tak sangka pulak kan, Harga Pampers begitu murah.Baru je tadi tengok promotion dengan harga yang aku rasa sangat berbaloi.
lazada malaysia

Drypers Classic XL

Search pampers anak aku Drypers Classic memang harga tak masuk akal.Mula-mula aku memang berkira jugaklah nak beli.Tapi disebabkan tak jumpa lagi harga macam tu kat luar,Call husband tanya setuju ke tidak beli pampers ni,terus check out..Uihh...tak boleh tunggu lama lah..Mana tau esok-esok dah takde kan..Mau terlepas.
Korang kiralah sendiri betapa jimatnya kat situ.Selalunya Aku beli dalam Rm28 lah kan..Bila di Lazada Malaysia, aku dapat dengan harga RM24 se pack ok..Berbaloi kan??
Bukan sahaja Drypers Classic,Semua jenis Drypers pun ada sales tau
lazada Malaysia
Dah selesai pun check out..Tunggu barang jelah sampai.So umi jimat duit beli pampers untuk bulan depan...Korang pulak jangan lepaskan peluang ni tau.. Sebabnya kalau korang nak tahu,Lazada sedang mengadakan LAZADA BIG BABY FAIR dari 26 July-30 July

Dan jangan tak tahu,Lazada Jugak ada buat flash sales tau di mana pada masa itu sahaja sales menjadi-menjadi bila korang beli...
lazada malaysia

klik Lazada Flash Sales 

oklah..aku nak sambung cuci mata kat Lazada...Mana tau ada lagi yang berkenan...


Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

16 comments:

  1. https://messarah.blogspot.my/2017/07/baru-sem-1.html

    ReplyDelete
  2. Best lah untuk para ibu-ibu sekarang ni shopping lampin murah jer kat Lazada jimat sikit tapi yang kopak ayah lah wakakakaka..

    ReplyDelete
  3. Yaya memang beli drypers untuk dahlia kat lazada. Memang murah sangat dari harga kat luar. Hee

    ReplyDelete
  4. yeah shop online cheaper and no neee carry in car. shall tell friends now

    ReplyDelete
  5. Wowwww....!!! pampers yang selalu kita beli harga RM10 lebih murah.. Kena beli nie

    ReplyDelete
  6. berbaloi baloi...pasal tu la ibu-ibu ni genius..tau je lubang nak jimat! hahahaha...yeay! selamat bershopping kak!

    ReplyDelete
  7. Senang betul skrg ni..semua beli dalam talian je.

    ReplyDelete
  8. murahnya.. berbaloi la beli time ade sale ni. tambah-tambah lagi memang keperluan kan..jimat sikit duit nanti

    ReplyDelete
  9. Internet shopping is so convenient! :) Don't need to squeeze with so many people at the venue.

    ReplyDelete
  10. pampers zaman skrg biasanya mahal. time ada sale mcm ni la boleh beli byk2 terus, jimat.

    ReplyDelete
  11. berbaloi baloi betul beli pampers ye semua orang. uyul beli utk anak buah je la.
    http://www.kisahsidairy.com/2017/07/jawatan-kosong-majlis-bandaraya-johor.html

    ReplyDelete
  12. tengah fair ni elok mak ayah amek chance topap keperluan anak2.. hehe.. CT pun nak borong wipe tissues..

    ReplyDelete
  13. kalau ada baby kecik memang berbaloi beli kat lazada ni..tau tau sedebuk kotak pempers dh smpai depan pintu..hehehe..selamat bershopping!

    ReplyDelete
  14. Murah tu. Rugi kalau tak grab.

    ReplyDelete
  15. uih murah ni! tunggu gaji je ni nanti kita shopping kat lazada plak. heheh

    ReplyDelete
  16. Liez xsempat nak log in lazada seminggu ni... klau tahu mmg musnah duit hihihi

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81