Sunday, July 30, 2017

# food review

Spicey korean chicken Burger dari mcdonalds.

Assalamualaikum
Hai korang😊😊..throwback cerita beberapa hari lepas.Dah lama nak up story ni,tapi asyik tak berkesempatan je.
Hari ni gigih jugak nak update entry.Hari khamis lepas,lepak kat mcdonalds sambil mencuba resepi baru dari mcdonalds.
Actually macam malas nak pergi awal-awal ni sebab takut ramai orang,tapi alhamdulillah,takdelah ramai sangat.
Menu kami pada malam itu semestinya menu terbaru dari mereka.Spicey Korean burger.aku order yang set,and husband order ayam spicy tu.
Ini antara menu yang kami order.extra ice cream sundae strawberry and butterscooth tak silap aku.

Menu untuk aku,lambat sikit sampai.

Not bad jugak rasanya.pedas sikitlah walaupun ko baru letak sikit je sos.Burger ni lain dari burger yabg ada mcd sebab dia bewarna hitam.
Baru 1st time lah kan mcd buat keluaran burger ni.mesti lepas ni ada lagi permintaan pelanggan.

Sambil lepak-lepak,borak-borak dengan husband and cik jaja pada malam tu.Saja invite dia makan-makan malam tu,sebab rumah kami dekat je dengan mcd tu.So takdelah payah sangat nak jumpa.Cik jaja ni ex-officemate umi.Lama tak jumpa dia..

Babah takde dalam gambar ni bukan bermakna dia tak ikut,cuma taknak interframe dalam gambar.Borak-borak dekat pukul 11 jugak berbual.Memandangkan esok masing-masing kerja,tu yang balik awal..
Korang dah cuba..

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

2 comments:



Follow Us @aida_yusof81