Wednesday, August 02, 2017

# online shopping

Beli Kids Table di Motherhood.com.my

Assalamualaikum
Hai korang☺☺seronoknya umi,bukan seronoknya Naura bila barang yang dibeli dah selamat sampai ke rumah.Bukan dak naura yang excited,tetapi umi Naura yang lebih.


Hari tu aku ada membeli Meja untuk dak naura melakukan aktiviti dia seharian.Kesian pulak dia bila kena duduk dekat kerusi dan meja yang besar.Bila dah ada meja dan kerusi yang sesuai dengan dia,jadi banyaklah aktiviti yang dia boleh lakukan.Dah lama aku mencari meja kanak-kanak ni,tapi bila dok godeh-godeh website motherhood,ternampak meja comel ni.Terus grab

kids table
Inilah dia meja dan kerusi yang umi naura beli khas untuk dak manja sorang tu.

kids table

Meja ni memang sangat best tau.Meja ini boleh  digunakan sebagai meja belajar,membaca dan makan disini.Meja ni diperbuat daripada kayu getah.Nak tahu dimension untuk meja dan kerusi..sila tengok bawah!!

Saiz meja ini adalah 630mm(L) 630mm(width) 485mm(H)
Kerusi pula adalah 280mm(L) 280mm(W) x 520mm(H)


kids table
Kids Table (1 Chair x 1 Table



Harga untuk Set meja ini adalah RM167.48 sahaja.Sangatlah berbaloi.Kalau korang nak jugak meja macam ni cepat-cepatlah dapatkannya di website MOTHERHOOD ni.

Bukan itu sahaja,pelbagai barangan untuk kanak-kanak di jual di website ini dengan harga yang berpatutan.Kepada korang yang membeli belah di website motherhood sebanyak RM99 ke atas tiada dikenakan caj penghantaran tau.So rasa berbaloi kat situ kan.

Bila korang mendaftar sebagai ahli MOTHERHOOD,secara automatik korang akan mendapat Rm15 dengan minimun order sebanyak RM150.


So,apa korang tunggu lagi..cepat sebelum terlambat...


untuk maklumat lanjut korang boleh layari website >> 
www.motherhood.com.my



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

34 comments:

  1. Replies
    1. kan,sebab tu akak beli..hehehe..Naura pun suka

      Delete
  2. Replies
    1. haah dila,ramai kata cantik,berbaloi beli

      Delete
  3. comel..cute..tp 1 chair je..klau dapt kat anak zie mau berebut hahaa..kena add 1 chair lagi..hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli kat Ikea la 2 kerusi 1 meja.

      Delete
    2. kat jb ikea belum muncul lagi..kalau dah,nak jugak beli kat ikea

      Delete
  4. alahai.. comel la pulak meja ni.. tp harganye menarik jugak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. meja comel kan,tapi harganya memang menarik..hahaha

      Delete
  5. warna putih ni mmg cantik..nampak bersih tapi kena rajin kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. putih cantik kan,kalau kotor kena cepat-cepat bersihkan...haha

      Delete
  6. wahhh.. cantiknya.. harganya mahal plak... huhu..

    - Mia Liana

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak,mahal jugaklah,tapi kualiti ok kak

      Delete
  7. comelnyaaa krusi tu. busyra suka brg2 yg wrna putih. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan,akak pun suka warna putih...tapi tulah,nak kena jaga

      Delete
  8. Wahhh comelnyer...tapi bilik kami kecil la...tak boleh beli lagi..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi meja ni tak berapa besar sangat...ok je

      Delete
  9. ok juga tu dengan harganya. comel pula tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. fikir dua tiga kali jugaklah masa nak beli meja ni..

      Delete
  10. Bagusnya ada meja sendiri untuk budak adalah melatih anak memiliki ruang sendiri dan memahami ruangnya sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah,at least dapat melatih mereka untuk tambahkan lagi aktiviti mereka dengan meja ni

      Delete
  11. mesti suka sangat kan dapat meja dan kerusi baru....

    ReplyDelete
  12. Cantiknya kids table tu. baru lah bebudak rasa semangat nak guna meja kan. hehe

    ReplyDelete
  13. Menarik dan comel lotte.. Bagus sangat anak anak belajar

    ReplyDelete
  14. Too cute! I will keep that in mind that motherhood do have quality stuff and can put it in use.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  15. hehe comel. kalau Momi duduk mesti tak muat haha

    ReplyDelete
  16. wah menarik, simple n comel. Kayu getah pun x delah berat.

    ReplyDelete
  17. cantiknya table ni.
    Boleh plan beli untuk my dotter. Tq sharing info.

    ReplyDelete
  18. Nampak tegap binaannya. Berbaloi dgn harga

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81