Monday, August 07, 2017

# online shopping

Beli Pampers Murah di Lazada

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Bila jadi mak-mak ni kan,semua keperluan anak yang paling utama seperti pampers dengan susu,mesti akan cari tempat yang murah.


Betul ke tidak.Bila dah plan bulan ni nak beli dua barang ni bila dah gaji,sebelum gaji lagi dah start survey kat mana yang murah,yang ada sales...Mesti punya...Tapi aku tak taulah korang.Pantang nampak Flyers barang budak,mesti nak tengok.

Jangan tak tau,aku banyak subscribes 3-4 shopping macam Tesco,Giant dan Aeon Jusco.Selain tu ada lagi.Bukan apa,sekarang ni kena lebih jimat berbelanja.Actually bukan jimat jugak,tetapi berhemah.Sebab tu aku perlu tahu harga sebelum membeli.


Nak di jadikan cerita,bulan lepas,memang plan nak cari pampers dengan susu dak Naura.Tapi masa ke Tesco hari tu,memang harga mahal bak hang.Terpaksa beli satu je dulu,itu pun jenama lain..hehehe...So,masa dok scroll Lazada,nampak pulak lazada tengah ada Lazada Big Baby Fair.
Uih...umi kemahin seronok la sebab dapat harga lebih murah dari kat luar.Ada cerita tu kat Entry Shopping Drypers Classic Di Lazada.

Tak tipu,memang murah,kalau kat luar tak kan dapat harga satu drypers tu untuk harga RM24...So,lepas buat perbincangan dengan babah,terus Check out.Selang 3 hari lepas tu baru dapat sebab aku order khamis petang.So Isnin sampai.
Drypers Classic XL 4 pack -RM96.00

Harap lepas ni Lazada Malaysia perbanyakkan lagi Lazada Big Baby Fair.Kena pulak time gaji..memang bestlah kaut pampers kat Lazada.


Sebenarnya bila dah ada satu online shopping macam ni,bukan sahaja memberikan penjimatan,tetapi memudahkan kita,tak perlu nak ke kedai cari pampers.Itu bagi aku lah..Dah ada kemudahan sekarang ni,kalau tak digunakan,rugi pulak.

Bukan kata,asyik shopping online je banyak duit,kita membeli apa yang perlu.Yang tak perlu tu,tak perlu dibazirkan.Betul tak.Kalau dah rasa tempat tu boleh dibeli dengan harga murah,quality setanding yang mahal,why not kan.


Apa-apa pun,tepuk dada,tanya selera masing-masing...Ok..Happy shopping...hehehe





Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

9 comments:

  1. Jalan2 sini sambil baca kisah pampers. Hihi

    ReplyDelete
  2. murah erk.. ank dah free diaper jimat sikit..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah,,,tu dah jimat.tak payah fikir nak beli pampers...

      Delete
  3. assalamualaikum eda...mama singgah pg ke sini...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81