Tuesday, August 08, 2017

# advertorial

Customized Phone Casing dengan Tanoshi Phone Casing

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Dah boringlah asyik pakai casing yang berwarna je.Sekali sekala nak jugak tukar casing yang ada bentuk muka kita ke,pemandangan laut ke,ataupun potret family ke..Baru best kan.

Kebanyakkan kalau pergi ke kedai untuk beli casing ni mesti takde pilihan yang menarik.Sudahnya pakai jelah casing yang transparent atau berwarna plain je.

Tapi kan,masa aku scroll fb,ternampak satu page yang boleh customized phone casing mengikut  kehendak kita tau.Harga pun not bad..Jadi aku scroll lah page ni,memang sangat menarik.


Tanoshi Phone Casing membantu korang untuk memberikan hasil yang diinginkan.SO korang bolehlah bergaya dengan phone casing yang cantik tu.


Customized Phone Casing dengan Tanoshi Phone Casing


Banyak tau desing yang kroang boleh pilih di page ni.Dan ini adalah antara phone casing yang dihasilkan oleh Tanoshi Phone Casing.Korang bolehlah jenguk-jenguk mana yang berkenan.

Bila tengok kat Page Tanoshi Phone Casing ni,rambang mata,sampai aku tak tau nak pilih yang mana.Macam-macam design yang diorang ada.Tapi kalau korang nak design sendiri mengikut citarasa korang pun boleh jugak.Just inform kat diorang nak letak gambar apa,Make sure korang hantar gambar untuk mereka design dan letak di phone casing korang tu.


Masa tu,aku pilih untuk letak gambar sendiri,comel sikit kan...hahah..dari letak gambar orang lain,Actually masa aku bagitahu aku pengguna Oppo F1 plus,diorang kata takde untuk  casing aku,nasib baik sebelum ni,aku dah pernah beli casing R9.So casing R9 sahaja yang sesuai untuk Oppo F1 Plus ni.Lega sikit diorang boleh buat.Dan memang ngam-ngam masuk kat handphone aku ni hah..wah...syokkan...


Cantik tak....



Muat-muat je letak kat Oppo F1 Plus..Gambar yang dia print pun cantik je.Cuma bakcground tu aku lupa nak suruh dia tukar ke warna yang soft sikit..Dah nampak mak ko ijo dah tu.



Kalau korang nak dapatkan Phone Casing yang customized macam aku ni ,just pm diorang dan berikan gambar yang korang nak letak kat casing tu,Lepas tu jenama Handphone korang tu.

Dalam seminggu gitu dah siap diorang hantar ke rumah.

hah ni...akak blog nak bagi berita gembira untuk korang. Akak nak bagi 20% diskaun untuk readers akak yang akak sayangi ni. Korang hanya perlu menggunakan Voucher code di bawah untuk pembelian  Customized Phone Casing ni.

kisahsidairy20%

So jangan lupa tau untuk gunakan kod di atas ni untuk dapatkan diskaun sebanyak 20% ni..rugi tak guna tau.






Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

4 comments:

  1. Cantik-cantik casing phone tue . Kejap lagi boleh terjah fbpage

    ReplyDelete
  2. Wah cantik. Saya punya phone xperiz Z mmg susah nk carik casing T.T.

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81