Friday, August 18, 2017

# media sharing

Dapatkan Annual Pass ticket dengan harga promosi ke Legoland

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Ni hah..nak bagitahu kat mereka,khususnya Johor Residence,Untuk warga Johor,berita baik tau untuk korang yang nak ke Legoland dengan harga promosi ni.
Di atas permintaan ramai,Legoland Malaysia sedang mengadakan promosi untuk Rakyat Johor sempena ulang tahun Legoland yang ke 5 pada september 2017 ni.Untuk itu,Legoland berbesar hati untuk memberikan harga istimewa hanya untuk rakyat Johor sahaja.
Mereka juga boleh menikmati tawaran dengan nilai yang luar biasa untuk tempoh masa yang terhad dengan diskaun lebih dari 50%.Jika korang dapatkan sekarang Pas tahunan untuk harga tiket satu hari adalah Rm195(Harga biasa RM395)ke Legoland.




Di samping itu juga,mereka boleh upgrade pas mereka kepada pas premium untuk menikmati faedah dan akses penuh ke Taman Tema dan Taman Air dengan hanya menambah RM100(harga biasa Rm495).So,korang perlu mendapatkan Tiket dengan harga yang ditawarkan mulai dari sekarang di Kaunter tiket LEGOLAND Malaysia Resort atau di Roadshow Kluang Mall bermula dari 23 ogos dengan membawa bukti  bil elektrik atau bil utiliti seperti bil Elektrik,Tm atau Air.
legoland




So,apa tunggu lagi kan,bukan senang nak ada promosi macam ni.Bukan itu sahaja kan,mereka juga akan menyaksikan pembinaan kek harijadi LEGO gergasi  dan menyaksikan watak-watak kostum LEGO Brickdance,menyertai perburuan trivia yang menakjubkan Di samping itu jugak terdapat goodies kupon Brick-versari untuk setiap tetamu dan mereka berpeluang  untuk menggores dan menang set LEGO,pas tahunan ,ekspedisi VIP,LEGO minifigures,penginapan hotel,baucer diskaun dan korang juga mungkin akan menjadi pemenang bertuah untuk memenangi Family Trip ke JEPUN .Wow!! seronoknya kan




So wajib dapatkan sekarang ye..Untuk maklumat lanjut mengenai Promosi,korang boleh lawat laman web rasmi LEGOLAND malaysia seperti  di bawah

LEGOLAND® MALAYSIA
07-597 8888
Facebook 
Twitter




Jangan lupa join Merdeka Giveaway by kisahsidairy.com ni,banyak hadiah menanti korang






Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

5 comments:

  1. Wahh syiokk la org johor yek.. Kite dok pahang ni, jauh bebenooo nak gi legolandnye..

    ReplyDelete
  2. Blm berkesempatan utk ke Legoland - bila balik time Raya, selalu x ada masa. Mcm nak minta mertua tlg belikan....:D

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eda...mmg bestkan ada promosi tiket...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. haisss..mcm nak pergi jugak ke legoland bila dapat tahu harga tiket tu..

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81