Friday, August 25, 2017

Facial Srcub Collagen dari Sendayu Tinggi

Assalamualaikum
Hai korang☺☺Hadoiii...disebabkan teruja sangat dengan testimonial dari pengguna Sendayu Tinggi,akhirnya dah pun dalam genggaman sekarang ni.So,memang tak sabar nak menggunakannya.Nak merasai sendiri bagaimana hasilnya nanti,
Actually ada sebab kenapa aku nak guna sangat produk ni..Masalah pada aku bukanlah sebab jerawat,sebab selama aku beranakkan Naura ni,takdelah lagi jerawat melata kat muka ni.Takat jerawat acah-acah nak keluar time period tu adalah kan.Masalahnya sekarang ni adalah whitehead dan blackhead aku yang degil taknak keluar ni.Kalau dari jauh pun orang pandang je betapa banyaknya whitehead aku dok keluar..Tu yang aku risaukan sangat.Lagi pulak muka ni dah lopak-lopak dek kesan jerawat masa aku muda remaja dulu.Tu yang kalau boleh nak kecilkan pori kat muka aku ni ..Tak mintak jadi putih melepak pun...




So,minggu lepas aku dah start order Facial Scrub dari Sendayu Tinggi ni.Eh..aku suka tau tengok kak yatie live.Samada live make up ataupun pasal produk dia.Aku suka cara dia ni,walau dia ni mampu je nak beli barang make up ternama,dia tetap percaya akan produk-produk dia.Truely,ada juga pengeluar product,walaupun dia keluar dengan product mereka,tapi still guna branded make up untuk kulit mereka..Ko ghase....bukan apa eh,pernah tau ternampak...Bukan nak buruk-burukkan sesiapa pun...




So,dari situ aku tengok ramai lah tukang komen yang dah mencuba produk-produk dari ST ni,dan dah berjaya dengan hasil yang mereka nak..And sebab tu aku pun teringin jugak nak guna.Tak sabar nak guna dah ni.Balik ni,lepas anak tidur,boleh la suruh laki tolong facial kan muka kita ni..hahahaha



Antara Kelebihan Facial Scrub ini adalah.
  • Skrub wajah dengan kesan serta merta halus dan lembut setelah penggunaan pertama.
  • Menanggalkan sel kulit mati
  • Memudarkan parut jerawat dan jeragat.
  • Melembutkan bintik hitam dan putih agar mudah dipicit.
  • Mencerahkan wajah dan menyekatakan warna kulit.
  • Formula hydrolized collagen menjadikan kulit anjal.

Hah kan...nampak tak kelebihannya tu...sebab tu tak sabar nak mencuba ni.So sambil-sambil tu aku belilah twitzer untuk aku removedkan segala mak nenek whitehead dan balckhead yang ada ni..

Nantilah aku cerita selanjutnya...tunggu tau...







Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

7 comments:



Follow Us @aida_yusof81