Saturday, August 19, 2017

# officemate

Menghadiri pernikahan Surya dan Naine

Assalamualaikum
Hai korang😊😊Selamat petang..baru sempat bak update hari ni.

Pagi tadi ke pernikahan rakan exofficemate yang bernikah hari ni.Yang pergi cuma umi dan naura je,bersama seorang lagi exofficemate umi iaitu cik jaja.Actually kami menghadiri majlis pernikahan surya disebabkan majlis sanding nanti mereka akan adakan di kuala lumpur


So,sehubungan dengan itu..ececeh..ayat bahasa sangat,maka kami pergi acara pernikahan sahaja.Maklumlah jauh,so kita pergi je mana yang dekat.Oklah kan,lagipun dia jemput tak ramai,so kami and keluarga,serta sanak saudara dia je.


Pernikahan mereka diadakan di Masjid Bandar dato Onn.Masa pergi pun dia dah selamat nikah.Ikutkan pukul 11.30 pagi nikah,tapi surya tetiba call bagitahu kadi nak nikahkan mereka pukul 11.00.Jadi huru haralah cik jaja dengan umi nak cepat ke sana.Tapi takpelah kan,yang penting mereka dah selamat.Alah..kita tetamu je..tak apelah lambat sikit.
Simple je kan pengantin...Yelah,nikah je pun,bukan sanding.Sanding nanti mestilah meriah.

Moga surya dan naine akan menjadi pasangan yang berbahagia hingga ke jannah.Selamat pengantin baru..Walaupun terpaksa long distance,takpelah..dua tahun je lagi kan..Actually surya sambung belajar di kl manakala suami dia pula bekerja di pasir gudang.


Maka nanti,kami duduk dekat jelah..Boleh la dating lagi..tapi kali ni bawak husband..hehehe










Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

5 comments:

  1. 😊 cantik pengantin..simple dan bajunya pun cantik

    ReplyDelete
  2. tahniah, barokallah buat pengantin..")

    ReplyDelete
  3. tahniah dan selamat pengantin baru..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eda...selamat pengantin baru buat mereka...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81