Saturday, August 05, 2017

# Lunch

Minum Costa Coffee di Shell

Assalamualaikum

Hai korang.Cerita jumaat lepas,memang dah lama aim nak minum kopi yang sibuk dihebohkan oleh rakan blogger.



Kebetulan dekat je dengan rumah dan tempat kerja.Share pulak cerita dengan officemate yang memang kaki kopi,tengahari lunch tu,dia ajak.


Bila dah ada orang ajak,haruslah join jugak.Aku ni bukan lah hantu kopi sangat,tapi kalau dapat segelas kopi or nescafe pun dah ok.Tapi sejak sakit jantung ni,terpaksalah kurangkan sikit keinginan untuk selalu minum kopi.


Costa Coffee ni aku tak pernah dengar kat mana-mana sampailah rakan blogger bagitahu aku.Harga dia not badlah,tak.semahal Starbuck.Satu cawan Costa Coffee ni kalau tak mix dengan apa-apa taklah mahal,dalam rm10 je.



Costa Coffee.aku pilih cappucino.
Not bad rasa coffee ni.Yang bestnya Costa Coffes ni adalah dia adalah mesin self service.

Pilih cawan,letak kat tempat tu,dekat screen tu korang boleh pilih samada nak cappucino,espresso,hah..macam-macamlah.
Lepas tu Boleh add hazelnut ke,gingger,nak lebih gula,semua ada
Last,dah siap machine ni akan keluarkan resit.Terus boleh bayar di kaunter.


Bukan itu sahaja,di sini korang boleh dapatkan side dish macam muffin atau sandwich.So boleh la nak rileks sikit kat sini sambil update blog.






Officemate yang join minum kopi...hehehe.aku amik gambar dia sebab gambar yang aku mintak tolong adik tu ambilkan,nampak aku gemuk..hehehe

So,warga pasir gudang yang sukakan coffee,recommended datang sini.Shell ni terletak dengan traffic light nak ke Econsave di Taman Cendana.


Datang lagi???Haruslah,lepas ni nk cuba yang lain pulak.










Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

7 comments:

  1. macam sedap je. nak try lah... sekarang shell pun dah ada buat ala2x macam kafe sekarang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...bagus kan macam tu,agak-agak kalau drive jauh,bolehlah menyinggah

      Delete
  2. Banyak kali dah minum haha..kalau yang ada ice tu dalam rm11 ke 12 la. Ikut campuran apa..tadi pergi mesin out of service la..sedih..nasib ada McCafe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaiii...kita kat sini baru ada kot...tapi tak bestlah kan asyik out of service...pelanggan lari nanti

      Delete
  3. macam sedap..mesti try nih tapi tu tempat jauh betul dari tempat aku..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala...rugilah kan,takpe,boleh survey kot mna tau ada kat shell lain2

      Delete



Follow Us @aida_yusof81