Wednesday, August 02, 2017

# HADIAH

Reka sendiri Hadiah harijadi untuk seseorang

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Bila sebut je pasal hadiah nak bagi kat seseorang kan,mulalah serabut..Kadang-kadang tak tau dah nak bagi apa,takkan setiap kali ulang tahun sidia asyik nak bagi bunga je kan,choclate ke,mesti boring kan.At least dapatlah berikan hadiah yang lain dari biasa.Hadiah yang kita reka sendiri tu.
Takde ke benda lain yang boleh bagi.Yang boleh buat dia sentiasa akan ingat pemberian si kekasih hati.Bukan nak kata orang lain,kadang-kadang aku sendiri pun masih tercari-cari apakah hadiah yang perlu aku berikan kat dia supaya dia akan ingat selalu pemberian aku tu.kan sweet kan bila orang hargai apa yang kita bagi kat dia.Dah namanya birthday dia kan,tentulah kita nak bagi hadiah yang paling manis untuk sidia tu.Nak gembirakan hati orang yang di rai tu.




Nak tahu tak,ada satu website ni,yang memberikan kita lakar rekaan sendiri untuk yang tersayang.Pelbagai jenis barangan yang kita boleh berikan pada dia dan rekaan itu adalah hasil dari idea kita sendiri.mestilah sweet kan.Nak cari hadiah untuk harijadi..emmm..memang wajib terjah website ni
printcious

Printcious.com - Precious Gift from Your heart adalah satu laman web yang memberikan kepuasan dalam mereka bentuk idea kita sendiri.Printcious memberikan kepuasan kepada pelanggannya untuk mereka bentuk sendiri hadiah yang ingin diberikan kepada seseorang kerana Printcious percaya tentang " Giving with Art is giving with heart"
Nak tahu tak,di Printcious ni banyak Hadiah yang korang boleh bagi kat mereka tau contohnya seperti di bawah ni






Korang boleh view semua hadiah di sini
Semua ini korang boleh reka sendiri mengikut kreativiti yang korang nak. mesti cantik kan bila idea kita sendiri kita buat bagi kat orang tu.



Bukan untuk birthday sahaja yang boleh di beli dari Printcious tu,malah kalau korang nak buat untuk apa-apa  majlis pun boleh tau.Ataupun korang nak bgi cenderahati ke,nak buat T-shirt lakaran sendiri pun boleh jugak tau.Semuanya boleh la...Printcious boleh lakukannya.


Memang recommended sangat-sangat sebab aku pernah beli hadiah dan create mengikut kreativiti aku sendiri di Printcious ni.Seriously weh,memang sangat-sangat puas hati.Aku pernah tau beli mug yang aku create sendiri tau.Korang boleh baca entry aku diSINI. Lama dah tau buat mug ni,sampai sekarang ada lagi.Warnanya pun masih cantik lagi.

Kalau korang nak design sendiri ikut cara korang,boleh kat sini >> Create <<



Tak pun,kalau korang takde masa sekalipun,korang boleh pilih je design yang dah diorang ada kat website diorang tu.Semuanya cantik-cantik tau.Tapi seperti tagline Printcious lah kan " Giving with Art is giving with heart" 



Barulah sesiapa yang menerimanya tu,menghargai pemberian dari hasil seni kita sendiri.Ye tak.


Nak cari hadiah untuk yang tersayang cepat-cepat ke website Printcious  ni eh.





Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

5 comments:

  1. Guna kreativiti sendiri lagi penerima hargai 😘

    ReplyDelete
  2. Pokok pangkalnya kena rajin, baru boleh safe duit untuk hadiah harijadi ini.

    ReplyDelete
  3. wahhh best ni... takdelah asyik bagi benda yg sama je..tunggu next year birthday husbnd, hehehe

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81