Wednesday, August 23, 2017

# product bumiputera

ROSE FACE SERUM ZEETA CARA MUDAH HILANGKAN PARUT JERAWAT DAN JERAGAT DENGAN BERKESAN

Assalamualaikum
ROSE FACE SERUM ZEETA CARA MUDAH HILANGKAN JERAWAT | Siapa je yang sukakan jerawat dekat muka ni,bukan sahaja mencacatkan muka,tetapi juga boleh membuat kita hilang keyakinan diri tau.
Aku akuilah kan,dulu memang muka ni dipenuhi jerawat,memang nightmare sangat.Banyaklah aku google cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat.Memang tak tentu arah dibuatnya.Pengeluaran produk untuk atasi jerawat dan jeragat ni memang meluas,tetapi kita sebagai pembeli kena pastikan produk yang dibeli tu mempunyai kelulusan dan juga bebas dari chemical.Bukan sahaja bila masalah jerawat je yang boleh buat kita down,tapi jeragat juga membuatkan kita tak senang duduk dibuatnya.Sebab tu lah ramai je yang mencari petua untuk cara hilangkan jeragat paling berkesan.Selalunya jeragat ni wanita berusia yang selalu ada.Tapi jangan tak percaya,yang muda mudi pun ramai je yang dah ada jeragat ni kalau tak di jaga engan baik




For sure bila kita dah ada jerawat ni,bila jerawat ini pulih,tetap akan ada bekas jerawat yang tinggal.Sehingga kita sendiri tidak tau bagaimana nak hilangkan parut jerawat tu kan.Masalah lagi lah bila dan settle satu masalah,masalah lain pulak yang timbul.




Ada tak produk yang mampu untuk menghilangkan jerawat dan jeragat sekaligus menghapuskan lagi bekas jerawat yang tinggal.Di sini aku nak memperkenalkan produk yang boleh membantu korang untuk menangani masalah korang.Produk ini adalah produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017. Baru tau di pasaran tau,Ia bukan sahaja terkenal untuk menghilangkan parut jerawat malah produk ini juga adalah produk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017.Ramai testimoni yang berjaya menggunakan produk Rose face Serum Zeeta ni.



rose face serum zeeta
ROSE FACE SERUM ZEETA  ini adalah Serum Muka No.1 di Malaysia yang tidak melekit dan sejuk apabila dipakai di muka.Kandungan yang terdapat di dalam serum ini hasil 100% bunga Rose Organik dan Rose Merah.ROSE FACE SERUM ZEETA di perbaharui dengan formulasi baru iaitu mudah meresap ke dalam kulit dengan teknologi 30,000 iu dalam Vitamin E oil.Hasil teknologi ini juga memberikan kesan positif kepada kulit muka dengan selamat dan cepat.



KELEBIHAN ROSE FACE SERUM ZEETA

  • Mengandungi VItamin E,Vitamin C dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi kulit dari kesan panas cahaya matahari.
  • Semburan yang halus untuk serapan maksimum,menyamai teknologi nano.
  • Vitamin E30,000 iu.
  • Serum semburan NO.1 tidak meleleh dan tidak melekit.
  • Parut jeragat hilang seawal 7 hari.


4 NUTRISI HEBAT YANG ADA DI DALAM ROSE FACE SERUM ZEETA


VITAMIN E
→ untuk block free radicals dari udara yang disebut sebagai anti oxidant.
→  Antara perbandingan yang kita boleh buat adalah perbezaan menyidai baju di tempat teduh          dan yang disidai di tempat panas matahari.Warna baju akan nampak pudar seperti baju                    lama.Begitulah kulit kita
→ Kulit akan selalu di generate sel kulit baru,jika tidak dilindungi,ia akan menjadi lebih teruk.


VITAMIN C
→Kaya dengan antioksidan,tetapi vitamin C memainkan peranan untuk mengaktifkan sel muka untuk menghasilkan kolagen,molekul penting untuk kulit yang sihat.
→Vitamin C merangsang kulit menghasilkan kolagen
→Vitamin C penting untuk merawat  ultraviolet(UV) yang boleh merosakkan kulit muka.


OMEGA 3(Makan dan Sapu)
→Kulit memerlukan fatty acid seperti Omega 3 untuk mengekalkan kelembapan dan normalkan kembali pengeluaran minyak.
→Omega 3 Penting untuk melindungi kulit dari Photodamahe dan kesan sunburn.
→ Omega 3 yang kita makan akan terus pergi ke Liver dan diproses seterusnya akan ke kulit untuk fungsi yang sama
→Omega 3 cepat bertindak di dalam kulit


OMEGA 6
→Omega 6 kaya dengan Linoleic acid dan ianya lebih ringan dan nipis rasa minyaknya.
→Peranan Omega 6 adalah untuk membuat kulit tidak merasa berat dengan minyak.
→Omega 6 berfungsi sebagai pelindung kulit muka dan mengurangkan sel kulit dari menggelupas.

rose face serum zeeta

Hah,korang dah nampak kan betapa bahan yang terdapat di dalam Rose Face Serum Zeeta ni semuanya terbaik.Ramai yang dah mencari produk ni kerana Rose Face Serum Zeeta  ini merupakan cara mudah hilangkan jerawat dan jeragat dengan berkesan.



HARGA ROSE FACE SERUM ZEETA

RM50 (tidak termasuk postage )
Tahan untuk 2 bulan pemakaian  bergantung kepada pemakaian





Nak kukuhkan lagi bukti bahawa ROSE FACE SERUM ZEETA ni berkesan,meh aku share beberapa testimoni yang berjaya menggunakan produk ini.



Testimoni pengguna Rose Face Serum Zeeta






Untuk maklumat lanjut mengenai Rose Face Serum Zeeta ni,korang boleh lihat website mereka seperti di bawah ni ye


FACEBOOK : ZEETA PAKAR MAWAR
INSTAGRAM :@zeetaofficial
WHATSAPP : 019-2209069
WEBSITE : www.zeeta.com.my












Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

12 comments:

  1. menarik ni, boleh cuba. skrg byk kan produk kat pasaran.

    ReplyDelete
  2. Siapa pun xsuka nak jerawat pada muka..

    ReplyDelete
  3. Serum yang tidak melekit memang best pakai

    http://www.azhafizah.com/2017/09/rose-face-serum-zeeta-hilangkan-parut.html

    ReplyDelete
  4. Baca testimoni ja dah tahu yg Rose Face Serum Zeeta ni dpt membantu utk selesaikan masalah kulit muka

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81