Sunday, September 03, 2017

# weekend

Berkelah di Batu Layar

Assalamualaikum

Hai korangšŸ˜ŠSekejap je rasa bercuti.Ni dah pun masuk hari Ahad.

And yes,bila bercuti kena manfaatkan cuti yang sebenarnya.Dan masa nilah plan untuk balik kampung bersama dengan adik-adik.

Bila dah ramai ni,ada je plan nak ke sana sini kan.And hari sabtu semalam,kami plan untuk pergi berkelah di Batu Layar.Pagi lagi kami dah memasak.Bukan masak apalah sangat,Sarapan kami yang tak dihabiskan kami bawa ke sana.

Budak-budak ni,bila makanan depan mata memang payahlah kan nak habiskan,tapi bila dah bersantai tu,semua licin dikerjakan.


Antara gambar yang diambil.Ikutkan banyak lagi gambar selfie,wefie yang di ambil,tapi tulah,bila blogging menggunakan handphone rasa tak syok pulak..

So,inilah antara gambar yang sempat aku abadikan di dalam blog.

Korang pulak ke mana??


Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

6 comments:

  1. Selamat hari raya akak.. hehehe.. saya cuti ni mereput kat rumah sewa. x balik kampung :(

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya sis, saya beraya di KL je. kampung pun tak dapat balik.

    ReplyDelete
  3. Siqah balik kampung di Muar :) Salam Aidiladha kak walaupun dah lambat wish :)

    ReplyDelete
  4. Syoknya berkelah bersama keluarga. Lebih mesra dan lebih mesra. Hilang rasa penta. of course!

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81