Sunday, September 24, 2017

# aktiviti

Dating berdua dengan babah

Assalamualaikum
Hai korang😊😊throwback cerita semalam..ececeh..umi dok dating dengan babah semalam.Mana dak Naura?

Actually masa jumaat hari tu,babysitter Naura ada hal sikit.Umi pulak tak boleh nak cuti sebab minggu depan ni dah cuti 3 hari.So,nanti banyaklah cuti.Bila dah banyak cuti,maka banyaklah kena tolak.

So umi decide hantar rumah paklong and kebetulan paklong nak balik rumah nenek.Terpaksalah umi lelaskan.Kalau ikutkan tak nak lah nak hantar di ke kampung tanpa umi.Tapi nak buat cane kan.

So hari sabtu hari tu,umi ada jemputan premier screening Ninjago.So hanya umi dan babah jelah.
Sepanjang berkahwin dengan babah,memang umi tak pernah tebgok wayang bersama.Bukan sebab apa,babah tak berapa minat tengok wayang..Nanti mulalah babah tidur dalam wayang..hahaha

Tapi kali ni bagi nak support bini dia as a blogger,dia setuju.
tu pun sebab dah banyak kali Legoland invite kami.


Honeymoon gitu..hahaha..Hah..next entry aku cerita pasal Premier screening Ninjago tu ye..

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

9 comments:

  1. Singgah sini.. sekali sekali nak berdua dua kan ..hiii

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eda...peweeeet ! eda bagitahu hubby sesekali dating tengok wayang apa lah salahnya kn cik Mat...

    ReplyDelete
  3. Salam singgah hujung minggu di sini....sesekali berdating best juga sis...hihi

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81