Sunday, September 10, 2017

# freegift

Fridge magnet dari Langkawi

Assalamualaikum
Hai korang😊😊 alahaiii..semalam bukan main busy lagi umi naura bersiaran dari Legoland..

Hah..yang part Legoland ni nanti aku cerita di lain entry.Memang banyak nak cerita ni.Ada dua kali entry ni kang.


Sedikit info,semalam aku menerima media invitation dari Legoland.Alhamdulillah..rezeki keluarga,dapatlah kan belanja anak-anak.Semalam bukan aku seorang sahaja,malah ada 3,4 orang blogger yang join Media Invitation ni.So salah seorang darinya adalah mama maszull..Korang mesti kenal punya.


And,hari tu,mama ada pergi bercuti di Langkawi.Rezeki kami jugaklah kan sebab dapat cenderahati dari mama...

Bolehlah buat koleksi di fridge..ai suka..ai suka...


Hah..ni tengah kelam kelibut nak mengemas rumah,sat lagi nak pi balik kampung pulak...Jenuhlah kan hari ni aktivitinya...by the way,thanks mama,for the gift.





Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

5 comments:

  1. Cantik FM tu . Jangan lupa lekat pada peti ais . Selamat bhujung minggu

    ReplyDelete
  2. kalau dapat FM tu,kalau aku lah aku lagi suka lekat FM tu dekat peti sejuk..kikikiki..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum eda...sama2 eda...hanya fm.jer dpt diberikn...nak bagi coklat dah abis stoknya sbb dah lama...

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81