Friday, September 29, 2017

Kakak in action di depan kamera

Assalamualaikum
Hai korang😊😊Masih bercuti ni..hah..memang aku takde mention kat sesiapa pun pasal percutian ni.Alah..takat orang terdekat tu lainlah cerita kan.
Actually aku start bercuti pada hari rabu lagi.Ada hal nak aku settlekan di Melaka.Tu pun tak lama ke sana.Lepas dah settle problem kat Melaka,terus je ke Pahang untuk tengok anak buah baru kami
Baby boy kali ni.Tapi sebelum ke Melaka nak cerita kakak yang suka sangat berposing bila di depan camera.Setiap perlakuannya dia sibuk suruh umi dia ambil gambar.



Hah..itulah kakak fiyah bila depan kamera.Ade je action dia buat.Masa ni dia sibuk suruh umi dia pakaikan t

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

3 comments:



Follow Us @aida_yusof81