Tuesday, September 19, 2017

# review product

Kleenso Loving Home Series yang wajib ada di dalam rumah

Assalamualaikum

Kleenso Loving Home Series  yang wajib ada di dalam rumah | yes,memang wajib ada di dalam rumah.Tak banyak pun tapi basic nya perlu ada.

Sebab apa,sebab 4 produk ni sangat-sangat membantu aku membersihkan dalaman rumah dengan senang dan cepat sekali.Takdelah aku kena tunggu berjam-jam supaya semuanya nampak bersih.

Jenama Kleenso ni kalau korang nak tahu bukanlah baru lagi di pasaran.Kat mana nak dapatkan produk ni? korang baca sampai habis ye.Kleenso Loving Home Series ni sangat selamat digunakan kerana produk ini bebas bahan kimia,organik,natural,mesra pengguna dan alam semulajadi.

Apa produk yang aku sebut-sebutkan tu?

kleenso

  • Kleenso Tile & Bathroom Cleaner.
  • Kleenso Serai Wangi  Liquid Wax Floor Cleaner
  • Kleenso Eco Cockroach Bait
  • Kleenso Eco Ant Bait
  • Kleenso Go Green Garbage
Meh aku share satu persatu apa yang best tentang produk-produk di atas.

KLEENSO TILE & BATHROOM CLEANER

Kleenso Tile & Bathroom Cleaner

 Salah satu produk yang aku suka.Memang aku tak gemar kalau bilik air tu kotor dan rasa licin.Tapi dengan menggunakan Kleenso Tile & Bathroom cleaner ni,sebarang kekotoran yang ada pada dinding dan juga lantai bilik air,boleh dihilangkan.

Cara nak guna senang je,Sebelum tu,korang jirus lah sikit kan,air di tempat yang korang nak bersihkan,dengan menggunakan Kleenso Tile & bathroom cleaner ni,aku just spray sahaja di tempat yang aku nak bersihkan.Korang tengok Tile bilik air aku ni.Kat celah-celah tu,kalau tak digosok dengan betul,mulalah berkerak.Aku just jirus dengan air dan spray je.Lepas tu aku biarkan beberapa minit.And aku just gosok manja-manja je gitu.Dah pun bersih berkilat.korang wajib beli ni tau.

Hasil menggunakan Kleenso Tile & Bathroom cleaner 

KLEENSO SERAI WANGI LIQUID WAX FLOOR CLEANER


Salah satu produk yang aku suka sebab  ada  serai wangi di dalamnya dalam pada masa yang sama bila kita mop rumah,semut semua taknak dekat dah.Kalau korang nak tahulah kan,binatang-binatang seperti semut dan lipas ni memang tak suka bau serai.

Bila dah ada Kleenso Serai wangi Liquid Wax floor cleaner,haruslah ia membantu aku.Just campurkan 2 tutup botol Kleenso serai wangi liquid wax floor cleaner ni di dalam suku baldi air,dan korang boleh mop.Bukan sahaja lantai korang licin bersinar,tetapi juga membasmi semut-semut yang bermaharajalela di dalam rumah tu.

KLEENSO ECO COCKROACH BAIT & KLEENSO ECO ANT BAIT

Dua produk yang aku rasa wajib ada di dalam rumah.Cuba bagitahu kat aku,rumah siapa yang takde langsung semut atau lipas..Cuba angkat tangan!! hah..kat rumah aku ni,lipas takde lah sangat,jarang sangat,tapi kalau semut tu,jangan cakaplah,jatuh sikit je makanan,atau pun di bakul sampah,emmm...memang cepatlah semut tu datang.
Kleenso Eco Cockroach Bait

Kleenso Eco Ant Bait

Tapi bila ada Eco Ant Bait ni,hah..memang lah mudah.Just tarik je pita yang terkeluar dari paket tu,kemudian letakkan tempat yang korang rasa semut selalu berkurung.Insyallah,lama kelamaan berkurang semut yang ada tu.

Sama jugak penggunaan Kleenso Eco Cockroach Bait ni,letaklah kat mana-mana yang lipas selalu keluar.

KLEENSO BIO GO GREEN GARBAGE


Kleenso Bio Go Green garbage-Paper


Kleenso Bio Go Green Garbage
Nampak sama kan,warna berbeza,dua plastik sampah ni ada perbezaan penggunaannya kerana yang berwarna hijau tu adalah dikhaskan untuk paper sahaja.Dan yang berwarna biru tu untuk sampah-sampah lain.


Size untuk Plastik sampah ni besar sebenarnya,Muat untuk tong sampah yang besar kerana size keduanya adalah 1000mm x  760mm dan setiapnya mengandungi 10 helai plastik.Aku suka Plastik sampah ni sebab dia tebal,jadi kalau sampah berat takdelah bocor kan.


Hah..kepada korang yang nak dapatkan keterangan lanjut tentang produk Kleenso ni,boleh layari  website dan fb Kleenso



Web : Kleenso

Contact : +603-80231668








Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

7 comments:

  1. bagusnya ada barang2 ni dekat rumah..kena cari jugelah

    ReplyDelete
  2. Selalu guna klorok je KD hihi....
    Jimat gitu.....
    Ha a....seakrang ni mmg kena beli plastik sampah sendiri, kalau dulu senag je sebab plastik Tesco melambak....

    ReplyDelete
  3. Wow me too suka bilik air bersih..biasa guna clorox je.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eda...bagusnya produk ni...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81