Tuesday, September 05, 2017

# online shopping

Lanafira Shopping online untuk wanita Muslimah

Assalamualaikum

Hai korang,sekarang ni kalau nak membeli baju dah mudah,senang..Harga pun berpatutan.Actually aku tak pernah tau ada banyak website online yang menjual pakaian muslimah dengan harga yang berpatutan.Yelah,kalau dilihat zaman sekarang ni kebanyakkan pembeli suka membeli hanya di Butik Online je.Mybe senang untuk mereka memilih dan menentukan design yang mereka kehendaki.Lagi satu jimatlah masa dan tenaga untuk ke sana,hanyak terjah butik Online tu pun dah memadai.


Bukan hanya mereka,aku pun sejak-sejak ni,memang suka sangat nak membeli belah pakaian di Online shopping.Hari tu ada rakan yang memperkenalkan pada aku butik online yang menjual pakaian muslimah dengan harga yang berpatutan.

LANAFIRA online shopping adalah salah satu butik Online yang menyediakan pakaian Muslimah yang terkini mengikut fesyen terkini.Ada jugak aku dok survey butik ni,macam ada yang aku berkenan di Butik Online ni dulu.Sebelum kehabisan,aku nak grab cepat-cepat.Sebabnya,bila ada pakaian baru je masuk,cepat sangat Sold Out.Ramai betul orang yang membeli pakaian muslimah di sini.

baju muslimah

Apa lagi yang dijual di Lanafira Online Shopping ni? Mereka ada menjual pakaian seperti Kebaya,Long dress serta Modern Peplum.Semuanya cantik-cantik belaka.Tu yang rasa tergugat je keimanan ni nak membeli.

Lanafira memberikan kepuasan untuk memilih pakaian jadi jenama mereka sendiri dengan harga yang sangat berpatutan.Harga yang ditawarkan mereka adalah dari RM60 sehingga Rm140.

baju muslimah
KEBAYA ALANA
HARGA :RM140.00

Kebaya Alana ni mempunyai 3 warna kombinasi yang menarik dengan harga yang sangat berpatutan.Lanafira mengekalkan rekabentuk tradisional yang boleh digayakan dengan semua majlis.


baju muslimah
HARGA :RM140.00

Untuk Long dress,ada beberapa lagi design untuk Long Dress iaitu Melissa Long dress,Myra,Pucci dan juga Sara.Semuanya cantik-cantik belaka tau.Sesuailah untuk ke apa-apa majlis.Untuk ke tempat kerja pun boleh..Bagi aku ianya lebih selesa.


baju muslimah

MODERN PEPLUM
HARGA : RM140.00


Modern Peplum yang menawan sangat nih..Teruja betul untuk aku milikinya nanti.Modern Peplum Sofea ni memang sesuailah kan dalam acara majlis apa pun.Memang cantik.



Hah..Lepas ni tak perlu lah susah payah nak cari baju untuk sebarang majlis yang nak dihadiri.Terus je terjah website ni.Lanafira ni bukan sahaja ada website,malah ada Ig dan facebook.Untuk keterangan lanjut,korang bolehlah terjah mereka di bawah ni.




Website : Lanafira
Facebook : Lanafira Official
Instagram : Lanafira Official









Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

10 comments:



Follow Us @aida_yusof81