Sunday, September 10, 2017

# luncheon

Lepak di Kopitiam SKS Bandar Penawar

Assalamualaikum

Hai korangšŸ˜ŠšŸ˜Štengahari tadi aku dah pun sampai kampung.Actually aku hantar anak and adik aku balik kampung.So,sebelum balik tu,sempatlah aku singgah di SKS,bandar penawar Kota Tinggi.


Jumpa sekejap adik aku yang kerja di SKS Tu,so sambil tu kami lepak-lepak di Kopitiam situ..Lama weh tak pekena kopi kluang,so bila dah ada kopi macam kat Kluang tu,merasalah jugakkan.

Sempatlah order nasi lemak ayam,roti butter,mee soup maggie and semestinya kopi and kopi ais

Dapat minum kopi ni pun dah sedap



Best weh,sesekali melepak ni..Bukan selalu kan..eh..yeke..hahahaha..Lepas dari melepak tu,ingatkan nak menyinggah tempat lain,tapi hasrat terbantut sebab ada orang tengah buat kuih...Pampers tak mecukupi pulak,tu yang terpaksa balik tu..Anyway,ok sangat kot nak lepak-lepak sini..haha




Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

9 comments:

  1. wah bestnya lepak lepak , saya tag nih , jom lah join http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-2017.html

    ReplyDelete
  2. Wush sedapnya! *_* Nanti ada masa Nisha datang ke sana bawa family hehehe

    Anyway, Assalammualaikum dan haii! :D
    Untuk pengetahuan awak, Nisha sudah tag awak untuk satu segmen ya <3
    Segmen itu sangat simple dan ada hadiah yang merupakan hadiah misteri serta wang. B)
    Jemputlah join yaa bila ada masa nanti ^^
    Lagi ramai lagi meriah! hehe :*

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/09/segmen-paling-mudah-menang-hadiah.html

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81