Wednesday, September 20, 2017

# luncheon

Mee bandung menu makan tengahari

Assalamualaikum
Hai korang😊😊aku dah lama sebenarnya nak makan mee bandung.Bukan sebab mengidam pregnant tau..eh..entah..hahaha..

Actually tempat makan di aku dah selalu pun ke sana.Cuma lately ni je tak rajin nak keluar.So,masa adik aku makan mee bandung tu macam nak mintak sikit,tapi disebabkan sakit tekak,takdelah perasaan nak mintak pun.


Walaupun tekak ni belum pulih sepenuhnya,tapi nak jugak makan mee bandung.Kesudahannya takde pun rasa apa mee bandung ni.



mee bandung muar

Nasiblah kan tekak,janji dah makan..hahaha...Tapi mee bandung ni menjadi pujaan ramai tau.Siapa je tak suka mee bandung.Abang ipar aku,dia duduk pahang.Bila balik JB,tak sah kalau tak mencari Mee bandung.

Orang kata Mee bandung Muar paling win lah kan.Pernah sekali aku ke sana untuk makan mee bandung.Cuma takdelah sempat nak snap gambar.Mana tau nanti nak repeat pergi lagi kan.


So ,nanti aku up lagi gambar mee bandung kat blog ni.



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

6 comments:

  1. Sedapnya.. Hari tu ada sekali Sha ke muar tapi tak dapat nak makan mee bandung.. sedih.. hehehe

    ReplyDelete
  2. memang mee bandung muar win. susah nak dapat mee bandung sedap selain Johor :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eda...feveret mama ni...mmg sedap kalau yg kat muo punya kn...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81