Monday, September 04, 2017

# Menu

Throwback Menu Hari Raya Aidiladha 2017

Assalamualaikum
Hai korangšŸ˜ŠBercuti ke hari ni.Sakan korang bercuti kan..Mesti syok selfie,wefie sepanjang bercuti.Of course nanti banyak cerita boleh kongsi kat blog.
Hah...jomlah throwback kisah menu hari raya kita ni.Kebiasaannya bila hari raya menu kami tetap sama.Tak pernah berubah,malah bertambah.
Wajib ada ketupat,rendang,lodeh,sambal kacang and ayam red..Ayam red dah terikut si anak-anak hernee.hihi
Tu yang belum lauk mengunjung..Emmm...memang banyak makanan.Satu hari tu memang keluar masuk dapur je.Takde istilah la pakai baju raya..
Dapat berkumpul adik beradik pun dah syukur alhamdulillah...
Korang pulak? Menu apa...

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

3 comments:

  1. Wahh alhamdulillah.. complete semuanya.. menyelerakan dan meriah :)

    ReplyDelete
  2. Makanan raya tak boleh berpisah dari rendang kan. Suka bab makan dan pastinya berkumpul keluarga :)

    ReplyDelete
  3. bnyk juga menu tu eda.. mcm biasa kalu raya tak merendang tak sah.. rendang daging, sup tulang tu memang wajib ada.. selamat hari raya adiladha eda.. sempat lgi wish kan..hihii

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81