Wednesday, September 20, 2017

# Menu of the day

Sambal petai pembuka selera

Assalamualaikum
Hai korang😊😊Actually aku tak tau nak letak tajuk apa,tapi hah..yang dah tertera nilah.

Actually ada sikit tinggal petai dalam peti ais,niat hati masa weekend memang nak masak petai sambal ikan bilis.Tapi bila tahap kesihatan tu membuatkan aku tak berapa nak makan,tu yang postponed.

Tapi aku tak taulah kenapa hari ni terajin walaupun mak mentua aku dah masak.
So hah..nilah hasilnya..dapat sikit pun jadilah kan.

Sambal petai ikan bilis

Dah selamat masuk dalam perut pun.Korang dinner apa malam ni.



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

4 comments:

  1. ui petai, selalu dapt sebulan ada la masak sekali untuk cuci perut..
    klau mkan mmg toilet berbau kuat..hihi

    ReplyDelete
  2. pembuka selera dan penambah selera juga :)

    ReplyDelete
  3. Sambal petai mmg pembuka selera SR..
    Boleh bertambah nasi dipinggan..😆

    ReplyDelete
  4. Suka jgk sambal petai Tapi xpenah lagi try sambal hijau mcm nih. Nampak sedap

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81