Saturday, October 28, 2017

Menu Lunch 28 Okt 2017-Nasi ayam Simple

Assalamualaikum
Hai korang😊😊Saja nak update menu lunch hari ni.Alhamdulillah..settle dengan nasi ayam hari ni.


Actually memanh plan nak masak sedap sikitlah hari ni.Dah hari-hari lauk biasa kan,hari ni luar biasa sikit.

Nasi ayam simple

Hah..kalau korang nak resepi nasi ayam simple ni tunggu aku update dulu ye.Bukan apa,time cuti ni banyak kerja nak buat..walaupun ini juga sebahagian dari kerja kan.

Dah settle satu round nasi ayam,nasib baik hari ni keluar petang,kalau tak entah berapa round gaknya ke dapur tu


Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

9 comments:

  1. Uii sedapnya menu akak. Lapar pulak hihi

    ReplyDelete
  2. Yang penting sedap..

    Simple no 2.

    Kalau lapar sangat sedap tu pun jatuh no 2.

    ReplyDelete
  3. Yang penting sedap..

    Simple no 2.

    Kalau lapar sangat sedap tu pun jatuh no 2.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eda...hari minggu menu mesti sedap2 kn...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama,haah..kena sedap sikit kan..

      Delete



Follow Us @aida_yusof81