Sunday, October 29, 2017

# from my kitchen # Mycooking

Menu Lunch hujung Minggu 29 Okt 2017

Assalamualaikum
Hai korang😊😊 Menu lunch baru diupdate..kah.kah.Bukan apa,lepas kejadian Naura terperangkap di dalam bilik tengah dirumab kami,makanya segala urusan berblog terpaksa ditamatkan..ecewahh

Mak mana tak cemas kan bila anak terperangkap di dalam bilik.Husband pulak bekerja,macam mana entah gaknya umi nak buat.Selalunya pintu tu tak macan tu,tapi tak taulah tetiba je pintu tu jammed.Bilik tu nemang aku sediakan untuk dia bermain.Tak pernah ditutup pun.Tapi disebabkan dia terikut-ikut video clip frozen tu,last dia pi tutup pintu,dia pun nak tutup pintu jugak.Sudahnya pintu jammed.Nasib baiklah jiran sebelah ada kat luar,terus panggil dia.And of course pintu tu kena penerajang banyak kali barulah terbuka.Jahanam pintu takpelah nak oi,janji ko selamat dah lah.

Oklah,kita teruskan menu lunch kita hari ni.

Ikan goreng

Udang goreng sos tiram

Sayur lemak


Budu dan timun



Mood berbudu datanglah time budu ni dihantar oleh mak kesayangan..Alhamdulillah..umi repeat dua kali hari ni..pehhh..tolak dietlah nampaknya..


Walaupun menu lunch tak semewah mana,tapi mampu bertambah tau..



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

2 comments:

  1. Jemput singgah :)

    https://messarah.blogspot.my/2017/10/mengapa-sistem-saps-ibu-bapa-sangat.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eda...selamat pg isnin...menu yg simple tu la yg sedapnya kn...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81