Monday, October 02, 2017

# Menu of the day

Menu Of The Day 02102017

Assalamualaikum
Hai korang😊😊walaupun baru je beberapa jam yang lepas kan,kira throwback jugaklah kan.

Hah..apa menu Umi Naura kali ni.Disebabkan babah Naura taknak makan yang heavy,so masak yang ringkas-ringkas je.Tapi memang plan lama pun nak buat ni,disebabkan takde masa dan bahannya pun masih tak mencukupi,so extend lagi lah plan tu.


Tapi bila semalam pi market,terus beli apa yang patut walaupun masih tak lengkap barang yang diingini tu.Maklumlah,dak Naura buat hal pulak kat market tu,so umi cepat-cepat beli dan balik.

Menu apa hari ni?Tak JOHOR la kalau tak soto..haha..ok gurau..

So,soto nasi untuk santapan malam ni.

Hah...nilah soto tanpa begedil...Next kita buat selengkapnya ok..



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

5 comments:

  1. Assalamualaikum eda..selamat pg ...sedapnya kalau buat sarapan pg ni...

    ReplyDelete
  2. sambal kicap mana sambal kicap..hehehe

    ReplyDelete
  3. menu simple mcm tu pun sedap ;)

    ReplyDelete
  4. Kami buat kue tiau sup kosong je semalam 😂 dekat2 sama menu tu. Sehati sejiwa.

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81