Friday, October 20, 2017

# langkawi

Ole-Ole Coklat dari Langkawi

Assalamualaikum
Hai korang☺☺Sebenarnya aku plan schedule untuk Kembara Blogger Johor untuk part 2.Tapi disebabkan masalah teknikal,terpaksa schedule untuk minggu depan.So harap korang bersabarlah ye.hahaha...macamlah kan ada orang nak baca entry aku ni hah..Tapi takpe..kita anggaplah ramai orang yang akan baca entry Kembara Blogger Johor tu ye..

Meh aku senaraikan entry aku berkaitan dengan Kembara Blogger Johor yang di sponsor oleh Tourism Johor selama 4 hari 3 malam tu ye


Korang boleh baca kisah menarik aku bersama 21 orang blogger tu ye.

Tapi entry ni kisah lain tau..Kisah aku dapat Ole-ole dari Langkawi..Takde kena mengena dengan Kembara Blogger tu.Mana tau nanti Tourism nak sponsor pi Langkawi kan..hehehe...

Ni Ole-Ole dari officemate aku tau.Thanks Celynn for coklat ni..Sukalah weh dapat coklat.

Lama kot tak dapat Ole-Ole dari Langkawi.Ada kot dalam 4 tahun gitu..hah..Ni bawa balik ni tak taulah siapa yang bedal dulu.


Tetiba rasa nak pergi ke Langkawi lagi.Aku ingat masa aku baru kahwin dapat pergi ke Langkawi.Tu pun pergi dengan rombongan mak aku.So merasa jugaklah ke sana.

Jap aku nak throwback entry aku ke Langkawi..Entry tahun 2014 semua ni..Korang boleh tengok-tengok entry aku kat SINI

oklah..nak sambung makan coklat...

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

10 comments:



Follow Us @aida_yusof81