Thursday, October 12, 2017

# Kembara blogger

Packing time

Assalamualaikum
Hai korang😊😊Excited sungguh menpacking barang semalam.Nak pergi manalah kan.alah,dalam johor jugak..haha

Actually hari ni aku dan beberapa team blogger JB-KL mempunyai misi menjelejah tempat-tempat menarik di sekitar Johor Bahru.

Kami dibawa oleh Tourism Johor untuk melawat kawasan-kawasan pelancongan sekita Johor Bahru.Walaupun aku orang Johor,kadang-kadang aku sendiri tak tahu tempat menarik yang wajib terjah di Johor ni.Bersama blogger lain,ia merupakan suatu pengalaman dan kenangan di samping ilmu yang kami dapat dalam trip ni.

Hah..nanti aku cerita.Kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi,jangan lupa tau tengok ig n facebook aku.Nanti aku update tempat yang akan aku lawati di Trip Kembara Bloggers ni..

Siap dah packing baju.Ni pun dah habis fikir baju yang dibawa..hadoiii..hahah..



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

8 comments:

  1. wah..bestnya jalan-jalan.selamat enjoy trip bersama blogger :)

    ReplyDelete
  2. mama pula yg excited baca. bab jalan2 ni mmg mama suka

    ReplyDelete
  3. Amboii bestnya! Nanti cepat2 update tau bila dah tiba di rumah. Tak sabar nak dengar cerita! Dan jaga diri ya ! Have funnn hoho ^^

    Oh ya, Nisha ada tag awak untuk satu GA. Jemputlah join ya bila ada masa nanti ^3^

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81