Sunday, October 08, 2017

Sabtu day aktiviti

Assalamualaikum
Hai korang😊😊Sabtu day tak kemana pun,cuma berkampung dirumah abang aku di kota masai je.Actually mak datang dengan adik,so diorang tidur kat rumah abang sabtu tu.Aku pun join sekali..

Bila berjumpa dengan kakak ipar and my sis ni,ada jelah plan kami.Kami ni memang suka masuk DIY.Kalau dag masuk,haisshhh..memang lama le nak keluar.Sebab tu mak aku tak suka ikut kami shopping.Hehe..Bawak pulak si dak Naura,dia tak banyak ragamnya.Cuma masa masuk diy tu dia cuma tertumpu dekat spec mata je.Hah..taulah dia nak apa..

Jadi umi belikan dia,alah...bukan mahal mana pun.Harga tak sampai rm3 je..so umi belikan untuk dia..
Kemahin bergaya kan budak ni sorang
Sukalah tu apa yang dihajati dah dapat.

Hah...lepas ke DIY tu,misi mencari lauk untuk santapan tengahari pulak.
Nampak kembang je muka masing-masing

Redha jelah kan..Lepas tu apa lagi,masuk dapur lah masak apa yang patut..



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

5 comments:

  1. bestnya bila gathering sesama fmly ni langkah mesti la panjang... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah,kalau boleh nak langkah panjang lagi ni

      Delete
  2. assalamualaikum eda...tomey la naurah pakai spec tu...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. bila dah berjalan ramai-ramai ni memang berlamaan lah kan..lebih seronok. sekali sekala takpe :)

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81