Saturday, November 11, 2017

# hebahan

Pineapple Fun Run 2017

Assalamualaikum


Hai korang😀😀 hah sempena Fiesta Nenas 20 tahun,mereka telah mengadakan Pineapple Fun Run.So,korang yang berminat bolehlah isi form seperti dibawah
16 Disember 2017
7.00 pagi
Bertempat di Bandar Baru Pontian


Tarikh akhir pendaftaran adalah pada
30/11/2017
Isi borang disini : BORANG




Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

7 comments:

  1. alaaa bestnyaaa fun run, tp hmm jauh sgt sampai johor :)

    ReplyDelete
  2. ehhh...ni kat tempat saya ni...wahh boleh jengah ni...

    Sekadar berkongsi pengalaman bagaimana saya mendapatkan kembali kulit yang cantik dan licin setelah hampir 2 Tahun Menghidap Penyakit Psoriasis

    ReplyDelete
  3. dah lama x berlari sampai perut pun dah boroi. kena kembali aktif spt zaman muda2 dulu ni...

    P.S. Jemputlah join SPM Fever Giveaway yang sedang berlangsung di blog Abam Kie sehingga 30 Nov 2017. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Wah.. Larian nenas.. Tapi jauh la.. Kalau tak bolehlah jalan-jalan nengok orang lari.. Hehehe..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum eda....menarik juga ni...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81